Лайм

Не змогла привітати: Боржемська відреагувала на заручини свого колишнього чоловіка Узелкова

У експари є двоє спільних дітей

Нещодавно український боксер В'ячеслав Узелков оголосив, що збирається одружитися вдруге, і цю новину прокоментувала його колишня обраниця Марина Боржемська. Зокрема, вона поділилася, що не підтримує спілкування з експартнером, проте, навіть незважаючи на це, бажає йому щастя в особистому житті.

Цю тему жінка прокоментувала у програмі "Тур зірками" під час розмови з журналісткою Наталією Тур. Боржемська зауважила, що їхні спільні з Узелковим діти привітали батька у повідомленнях, натомість вона цього робити не стала. "Ми не спілкуємося, тому я не змогла його привітати, але діти його привітали, тому що мають своє спілкування між собою у Вайбері", - говорить Марина.

Читайте також: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Боржемська з дітьмиФото: instagram

Також колишня дружина спортсмена додала, що після розлучення їм не вдається налагодити спілкування, оскільки цього не хочуть обидві сторони: "Потрібно, щоб цього хотіли обидві людини. В нашому союзі обидві сторони не хочуть. Спочатку я хотіла, а потім зрозуміла, що мені це не потрібно. Якщо людина не хоче, то я не буду наполягати, запрошувати його товаришувати".

Що стосується їхніх спільних дітей – 15-річного Роберта та 10-річної доньки Олівії - то В'ячеслав не ініціює зустрічі із ними, а також не поспішає знайомити рідних із новою обраницею. Марина, відповідаючи на це питання, говорить, що у такому випадку потрібне бажання батька, якого наразі він не демонструє.

"Для цього потрібне бажання батька ще. Тому ні, вони не знайомі. Для цього потрібне спілкування, щоб були між ними якісь стосунки. Його немає, тому немає бажання ні в кого", - каже жінка.

Читайте на тему: Де зараз Катерина Кухар і Олександр Стоянов, чому їхню пару запідозрили у розлученні.

В'ячеслав УзелковФото: instagram

Наостанок Боржемська зазначила, що не цікавиться особистим життям екс-чоловіка, але бажає йому бути щасливим з новою коханою: "Мене не цікавить особисте життя Слави. У мене своє життя, у нього своє. Нехай у нього все буде чудово. Я тільки порадію. Якщо він запросить на весілля, то діти підуть, а я – ні".

Нагадаємо, Узелков та Боржемська були у шлюбі більше 20 років. Про розлучення вони оголосили у 2021-му. Тоді Марина тоді заявила про аб'юзивні стосунки з колишнім чоловіком та розповіла про його небажання допомагати у вихованні дітей. Боксер відреагував на звинувачення та спростував подібні закиди у свій бік.

Про нову обраницю, з якою збирається одружитися, спортсмен практично нічого не розповідає, не поспішає розкривати її ім'я та зовнішність. У соцмережах він лише показав спільне фото їхніх рук під час відпочинку.

Узелков приховує свою кохануФото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)