Лайм

Вона митець: художниця Гапчинська стала на захист Соні Морозюк на тлі корупційного скандалу

Власниця кількох галерей в Україні прокоментувала скандал

Соня Морозюк потрапила у корупційний скандал через свого вже колишнього нареченого Романа Гринкевича, якого звинувачують у спільних з батьком Ігорем Гринкевичем махінаціях, пов'язаних з постачанням одягу для ЗСУ. Євгенія Гапчинська стала на захист своєї колеги, зазначивши, що насамперед слід критикувати ексобранця художниці.

В інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" художниця-живописець, чий чоловік-військовий отримав поранення на фронті, сказала, що "по-доброму" ставиться до 25-річної авторки "Мазні" та поважає її творчість.

Читайте також: З прапором України у руках: художниця Євгенія Гапчинська намалювала портрет Бориса Джонсона.

Євгенія Гапчинська Фото: instagram.com/e.gapchinska

"Соня Морозюк робила свої картини так, як відчувала і вважала за потрібне. Людям це подобалося. Кожна творчість має право на існування. Я по-доброму ставлюся. Це родині Гринкевичів потрібно соромитися своїх дій. Соня Морозюк – вона митець. Їй соромитися своїх картин не потрібно", - сказала Гапчинська, яка відома в Україні як постачальник щастя №1.

Євгенія додала, що дізналася про Соню за тиждень до корупційного скандалу. Гапчинська побачила інтерв'ю юної колеги, в якому та розповідала, що працює до п'ятої ранку та заробила собі на квартиру.

"Потім я просто з жахом дізналась, що є зв'язок між діями Гринкевича. Але навіть після цього я вважаю, що Соня Морозюк – це людина, яка малювала свої картини і малювала їх класно. Соню я поважаю за її картини, за те, що вона працює", - сказала Євгенія Гапчинська.

Соня Морозюк Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Тим часом Соня Морозюк вигадала схему, щоби вберегти своє майно, яке ДБР оголосило заарештованим. Художниця передала під заставу дві квартири і галерею у Києві, наклавши тим самим заборону на будь-які дії. Договір позики дівчина оформила зі своєю мамою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття