Лайм

Довіряю моменту: після збою у "Дії" SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення-2024"

Тепер за перемогу у голосуванні боротимуться 10 учасників

Фіналістка Нацвідбору на "Євробачення-2024" SKYLERR (справжнє ім'я Валерія – Кудрявець) зняла свою кандидатуру з голосування. У соцмережах артистка пояснила, що не хоче продовжувати участь, оскільки час "прозорого голосування в моменті" вже упущено.

Відповідна заява з’явилася на сторінці виконавиці в Instagram. Валерія зазначила, що через масштабний збій у додатку "Дія" "голоси могли зарахуватися некоректно", окрім того, можливості "зрозумілого голосування в моменті", як це мало бути, вже не буде.

Читайте також: Артистична перекладачка жестової мови стала зіркою Нацвідбору на "Євробачення-2024": відео.

Фото: instagram.com/skylerr_official

"Це рішення далося мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісні, про своїх людей, про вас, про всіх нас… Все, що відбувається зараз – це вже не про вищесказане, і не про мене… На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. Вночі, вранці система знову не працювала, зараз, як мені відомо, вона знову працює. Голоси могли зарахуватися некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але, знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке у моменті", - написала SKYLERR.

Артистка порівняла участь у Нацвідборі після збою у додатку "Дія" з піар-гонкою, і заявила, що тепер їй нецікаво бути до цього причетною.

"Немає переможців в цьому марафоні" - слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! – йдеться у дописі. - В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо "Час спливає"! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного".

Наостанок виконавиця подякувала своїй команді та усім іншим за зроблену роботу, підтримку та віру в неї як в артистку:

"Ви усі - творці, і я вам дуже вдячна. Окрема вдячність моїй команді, яка працювала над нашим номером більше місяця, яка завжди поруч. І окреме дякую моїм батькам за силу і віру, яку ви в мені виховали. Усім близьким, родичам, хто переживав і переживає! Кожному, хто це читає, хто вболівав, хто голосував, хто був зі мною. Цей неймовірний етап я прожила разом з вами усіма".

Читайте на тему: Крім 11 фіналістів: хто з українських зірок виступив у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2024".

В коментарях шанувальники та колеги, у тому числі деякі фіналісти, написали артистці слова підтримки, а також похвалили її музичний номер для відбору-2024:

Фото: instagram.com/skylerr_official

Нагадаємо, у фіналі Нацвідбору Кудрявець виконала танцювальну композицію "Times is running", написану українською та англійською мовами. Андрій Данилко, який є одним із суддів цього року, назвав її виступ нудним, а Джамала - передбачуваним та клішированим. У той час Сергій Танчинець, третій суддя Нацвідбору, заявив, що вважає пісню цікавою та незабутньою. Однак фронтмену гурту "Без обмежень" не сподобався сценічний образ виконавиці, який, за його словами, не підходив під сенс треку.

Після зняття співачкою своєї кандидатури залишилося 10 фіналістів. Нагадаємо, голосування триватиме цілий день, 4 лютого, до 19:05 вечора. Після цього часу лінії будуть закриті, і українці нарешті таки дізнаються, хто буде представляти нашу країну на міжнародному конкурсі.

  • Дізнайтеся детальніше, що відбулося в фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2024": виступи учасників і критичний збій у "Дії".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним