Лайм

Без Меган Маркл і дітей: принц Гаррі летить у Британію до хворого на рак батька

Попри всі скандали герцог Сассекський підтримає короля

Принц Гаррі відвідає Велику Британію, аби підтримати свого батька після того, як йому діагностували рак. Молодший син Чарльза III, який разом з дружиною та двома дітьми живе у США, вилетить до Лондона "найближчим часом".

Джерело близьке до герцога Сассекского повідомило Daily Mail, що Меган Маркл, 4-річний Арчі та 2-річна Лілібет залишаться вдома в Каліфорнії. Видання зазначає, що зазвичай Гаррі подорожує зі своєю командою приватної охорони після того, як залишився без поліцейської охорони Британії, коли відмовився від королівських обов'язків у 2020 році і поїхав у США.

Читайте також: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

Меган Маркл і принц Гаррі Фото: Getty Images

Поки невідомо, де Гаррі зупиниться, адже минулого року король виселив принца та його дружину з резиденції Frogmore Cottage, де вони жили, коли перебували у Великій Британіі. Монарх попросив пару звільнити маєток у Віндзорі після того, як відверті мемуари "Spare" ("Запасний") герцога Сассекського з'явилися на прилавках магазинів.

Востаннє син британського монарха прилітав до Лондона у вересні 2023-го на церемонію вручення премії Well Child Awards, і зупинявся тоді в готелі.

За інформацією інсайдерів, Чарльз III особисто зателефонував своєму молодшому синові та розповів про виявлене онкологічне захворювання. Зробив він це ще до того, як про діагноз повідомив Букінгемський палац. Принц Гаррі, у свою чергу, вирішив не зволікати і одразу вирушити до хворого на рак батька. Експерти стверджують, що від'їзд Гаррі до Британії "свідчить про серйозність" стану короля.

Читайте також: Рання стадія раку: прем'єр-міністр Британії прокоментував хворобу Чарльза ІІІ.

"Герцог дійсно говорив зі своїм батьком про його діагноз. Найближчими днями він вирушить до Великої Британії, щоб побачити Його Величність", - сказали представники герцога і герцогині Сассекських.

Колишній королівський кореспондент ВВС Дженні Бонд висловила сподівання, що хвороба Чарльза III "приведе до примирення" з принцом Гаррі.

Чарльз III з молодшим сином Гаррі Фото: Getty Images

Старший син короля та спадкоємець престолу принц Вільям зараз перебуває у тісному контакті з батьком. Однак ані він, ані його брат поки не зробили жодних заяв щодо хвороби короля.

Відомо, що принц Уельський цього тижня повертається до державних обов'язків після того, як допоміг влаштувати свою дружину Кейт Міддлтон вдома, поки вона відновлюється після операції на черевній порожнині. Поки 75-річний монарх проходить курс лікування, принц Вільям може виконувати деякі обов'язки від його імені на додаток до власного розкладу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита