Лайм

Не приймають подарунки: Клопотенко розповів, як не зміг передати Олені Зеленській банку варення

Кулінар розповів про серйозну перевірку під час війни

До початку повномасштабної війни в Україні реформували шкільне харчування. Ініціаторкою проекту стала Олена Зеленська, а меню розробив Євген Клопотенко. Кулінар розповів, що до російського вторгнення перша леді куштувала його страви, проте нині їй не передають від кухаря навіть банку варення.

В інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" переможець "МастерШеф" зізнався, що дружина Володимира Зеленського пробувала його оновлене меню для шкіл та дитячих садків. Щоправда, перед дегустацією всі страви проходили серйозну перевірку.

Читайте також: Урсула фон дер Ляйєн завжди замовляє форель, а Борис Джонсон – сирники – Євген Клопотенко.

Олена Зеленська та Євген Клопотенко в одній зі шкіл Києва, 2020 рік Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Інакше не можна. І навіть коли готуєш шкільне меню, там приходить чотири служби безпеки, два санепідемлікарі з Держспоживслужби. Беруть мазки. Там, коротше, така… Ти не можеш просто людей нагодувати", - розповів Клопотенко.

Після початку великої війни, за словами кулінара, ситуація стала в рази складнішою. Євген згадав, як подарував дружині президента авторське варення, але їй цю баночку не передали.

"Зараз після повномасштабного вторгнення я навіть подарунок не зміг передати. Не приймають подарунки, - заявив Клопотенко. - Баночку варення, яке у мене там вісім років стоїть, остання банка з моєї партії, яку я зварив, я їй подарував. Але сказали, що її не передадуть. Тому що не можна. Раптом там якась отрута чи ще щось. Такі правила".

Євген Клопотенко Фото: instagram.com/klopotenko

Євген Клопотенко пишається, що особисто знайомий з Оленою Зеленською, але каже, що близько з першою леді не спілкується.

"Вона - прекрасна, світла людина. Ми з нею не сидимо, не товаришуємо, до клубів не ходимо, комендантську годину не порушуємо, не переписуємося: "Гей, Лєн, як там твої справи? Як діти?". Такого немає. Ми просто бачимося постійно на форумах. Я їй кажу: "Що там, знову?". Вона: "Ой, Євгене, так". П'ять-сім хвилин у нас смолток [коротка розмова] відбувається. Вона чудово мене у всьому підтримує, я постійно з нею обіймаюся... І це така дивна річ, коли підходиш до першої леді, обіймаєшся і такий: "Привіт", - каже кулінар.

Перша леді України Олена ЗеленськаФото: instagram.com/olenazelenska_official

Також в цьому інтерв'ю Євген Клопотенко розповів, чи боїться мобілізації, і що робитиме, якщо отримає повістку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували