Лайм

Потрібні люди на фронті: Раміна Есхакзай заявила про готовність до військової служби

Дівчина закликала не забувати про допомогу захисникам

Українська журналістка Раміна Есхакзай, яка під час однієї з журналістських поїздок на лінію фронту потрапила під артобстріл, заявила про готовність до військової служби. Думку з цього приводу вона висловила в інтерв'ю блогеру Олександру Волошину.

Інтерв'юерка зауважила, що оскільки часто їздить в гарячі точки, то розуміє ситуацію на фронті. Все, що там відбувається, вона бачила на власні очі. 31-річна знаменитість говорить, що не потрібно сподіватися швидке закінчення війни. Натомість, готуватися потрібно і чоловікам, і жінкам.

Читайте також: Пройдіть ВЛК, оновіть дані: військові закликали Михайла Лебігу та інших блогерів відвідати ТЦК.

Раміна ЕсхакзайФото: instagram.com/raminalalala

"Я навіть готова піти воювати, якщо треба. Я знаю, що можу поїхати в одну поїздку, і не повернутися. Я це бачила і знаю, що потрібні люди на фронті. У мене беруть інтерв'ю, викладають уривок у TikTok, і пишуть коментар: "А звідки ця нафарбована знає?" А я повернулася з напрямків: Соледар, Авдіївка, Бахмут, Куп’янськ. Я бачу ситуацію, спілкуюся з військовими", - говорить Раміна.

Також журналістка додала, що в окупантів є багато дронів та іншої сучасної техніки, тому не варто забувати про допомогу нашим військовим. Наостанок дівчина зазначила, що кожного разу, коли їде їде на Донбас чи в інші гарячі точки, повністю довіряє своє життя військовим, а також усвідомлює, що може не повернутися назад.

"Я можу сказати, що у росіян дуже багато дронів з приладами нічного бачення, вони б'ють скрізь. Треба активізуватися і донатити. Я можу сказати, що війна не закінчиться завтра і післязавтра. Треба готуватися. Я довіряю нашим військовим. Я, коли їжджу на фронт, моє життя залежить від військових", - каже Есхакзай.

Читайте на тему: Буде провал на фронті: тим часом Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Раміна їздить знімати журналістські матеріали в гарячі точкиФото: instagram.com/raminalalala

Нагадаємо, Раміна Есхакзай - авторка і ведуча YouTube-каналу RAMINA. Під час навчання в інституті зустрічалася із сином популярного українського шоумена Дмитра Коляденка Філіпом. Стала відомою після участі в шоу "Холостяк-5". Згодом про дівчину заговорили знову: вона повідомила, що перебуває у стосунках із виконавцем Віталієм Козловским. Пізніше з’ясувалося, що роман Віталія та Раміни був лише піаром.

Після розставання з Козловским, який служить у ЗСУ, дівчина почала зустрічатися з українським адвокатом Євгеном Проніним. У вітні минулого року вони розійшлися після 5 років у стосунках та навіть освідчення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита