Лайм

Росіянка Ірина Шейк з'явилася на обкладинці Vogue у бра українського бренду: фото

Представники марки висловилися про ситуацію

Британський Vogue зняв для обкладинки 40 жінок, яких називають відомих іконами моди, аби таким чином повідомити про останній номер під керівництвом Едварда Еннінфула. На фото можна побачити Опру Вінфрі, Сальму Хайек, Наомі Кемпбелл, Джейн Фонду, Майлі Сайруз і багато інших. Також у цьому списку опинилася і російська модель Ірина Шейк, яку раніше підозрювали у мовчазній підтримці російської агресії в Україні.

Росіянка позувала у бра від українського бренду. Зокрема, на ній була спідня білизна від марки нашого виробництва ZHILYOVA. Відповідні кадри з фотосесії вже з’явилися на сторінці видання в Instagram.

Читайте також: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Фото: instagram.com/britishvogue

Для багатьох залишається незрозумілим те, що британський журнал не лише продовжив співпрацю з росіянкою, але й одягнув її у річ від українського бренду. Представники марки вже відреагували на ситуацію та заявили, що не знали, хто саме буде позувати у бра.

"На жаль, зйомки проходять в абсолютному секреті, і команда журналу не повідомляє, для кого саме буде використано айтеми бренду. Про факт використання нашого бренду на зйомці ми дізналися сьогодні, з виходом випуску. Ми зв'язалися з командою, щоб запобігти таким ситуаціям у майбутньому", - написали в ZHILYOVA, відповідаючи на питання однієї з користувачок у коментарях.

Тим часом юзери продовжують обурюватися виникненню подібної ситуації, про що пишуть у коментарях:

"Другий рік війни, а в світовому журналі - Шейк?", "Вона підтримує вбивства українців, а ви знімаєте її для обкладинки. Ви там зовсім вже чи що?", "Жесть. Таке відчуття, що світ не те, що втомився від війни, а просто забув про те, що Росія робить з Україною", "Про що ви думали, коли її звали? Що ви робите?".

Читайте на тему: Як зганьбилася Ірина Горбачова - акторка родом з Маріуполя, яка тепер зізнається Росії в любові.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Нагадаємо, раніше Ірина Шейк оприлюднила фотографію з лазні, де їла салат "Олів'є". До цього знімку вона додала підпис: "Russianzz on Wednaday". З невідомих причин росіянка вирішила замість літери "S" написати дві літери "Z" в аглійському слові "russians". Літера Z стала символом повномашстабного вторгнення РФ в Україну, і хоча Шейк поспішила з виправданнями, вони не надто врятували ситуацію.

До слова, 40 модних ікон, супермоделі, актриси, спорстменки, дизайнерки і співачки, зібралися на одній зйомці, що стала 76-ю і останньою для головного редактора видання Едварда Еннінфула. Цим кадром за участю легенд він вирішив закінчити 6,5 років своєї роботи на посаді, і ніхто із запрошених знаменитостей не став відмовляти.

Читайте на нашому сайті: Акторка Келлі Разерфорд одягла особливу сукню-вишиванку українського бренду: фото.

Фото: instagram.com/britishvogue

"Кінець епохи. Після шести з половиною років і 153 зірок на обкладинках, включаючи 40 легендарних жінок, які були сфотографовані разом у Нью-Йорку для нашого випуску за березень 2024 року, ось 76-й і останній випуск Едварда для British Vogue, - зазначається на сторінці видання в Instagram. - Об’єднані величчю, цілеспрямованістю та попередньою появою на обкладинці мегазірки зібралися для фотосесії, яка буває раз у житті. Коли зародилася початкова ідея створення обкладинки, було лише одне питання: чи справді 40 найбільш затребуваних і успішних жінок на землі дійдуть до однієї студії на Манхеттені в один день у грудні, щоб зробити одне фото разом? Спойлер: вони прийшли... Бо хто ще міг би зібрати 40 найбільших талантів з моди, Голлівуду тощо в одній кімнаті для демонстрації єдності, крім Едварда?"

Фото: instagram.com/britishvogue

У своєму прощальному листі, який опублікований на сайті Vogue, 51-річний Еннінфул розповів, що відтепер буде глобальним креативним та культурним радником Condé Nast для цього ж видання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також