Лайм

Вже ніколи не буде соромно: українські зірки відреагували на відставку Валерія Залужного

Представники нашого шоу-бізнесу висловлюють генералу численні слова подяки

8 лютого стало відомо про відставку Валерія Залужного з посади Головнокомандувача Збройних сил України, і цю новину активно обговорюють у мережі. Зірки теж не стали виключенням: у численних дописах та stories вони висловлюють свою думку з приводу ситуації, що сталася.

Більшість знаменитостей дякують Залужному за мужній приклад та сміливу боротьбу, а також згадують цитату чоловіка, яку він сказав напередодні звільнення: "Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно". theLime зібрав реакції українських селебріті на відставку Валерія Залужного. Їх ви можете побачити на сторінці нижче.

Читайте також: "Залізний генерал": що відомо про екс-Головкома, що втримав Україну у найважчий час.

Фото: instagram

Наталка Карпа

"Моя вся стрічка майорить світлинами та подяками Валерію Федоровичу, за ці два важливі роки, звісно, висновок один напрошується - поважають та справді люблять! Бо є за що!" - написала співачка Наталка Карпа, чоловік якої служить.

Фото: instagram

Артур Логай

Актор та виконавець висловив наступну думку: "Найбільш неприємне у реальності - це те, що вона існує незалежно від наших бажань. На сьогоднішній день - я цивільна людина. Не можу коментувати рішення про військові кадри, тим більше про генералів, які відповідали і відповідають за оборону усієї країни".

Фото: instagram

Руслана Лижичко

"Для мене честь - народитися і жити з Вами в одній країні, в один час, під одним небом на одній землі. Ви для мене - Сила, Мудрість і Гідність, Ви дали нам впевненість у майбутньому, у перемозі Добра над злом, у перемозі Світла над темрявою", - зазначила перша українська переможниця "Євробачення".

Фото: instagram

Читайте на тему: "Сподіваюсь, влада аргументує суспільству": Віталій Кличко прокоментував відставку Головнокомандувача.

Сергій Притула

Відомий шоумен та волонтер оприлюднив у своєму Instagram фото Валерія Залужного та залишив у підписі до кадру цитату ексголовнокомандувача ЗСУ: "Якби важко нам не було, але вже точно не буде соромно" (с) Валерій Залужний. Дякую, пане генерале!".

Фото: instagram

Тарас Тополя

Виконавець, який близько пів року пряцював медиком на фронті, поділився спільним фото з Залужним. "Повага і вдячність, товарише Генерале Валерій Залужний! Пишаємось!" – написав фронтмен гурту "Антитіла".

Фото: instagram

Тарас Цимбалюк

Актор, почувши про відставку Залужного, не став приховувати свого розчарування: "Це ж чи не єдина людина серед наших керманичів, якій довіряє зараз основний прошарок України - військові! Важлива акредитація довіри? - ключова! Бо завойовувалась важкелезним досвідом! Він з 18го року в ЗСУ, і ще з початку 90их - на службі… і це той, МАКСИМАЛЬНО РІДКИЙ ВИПАДОК, коли людина дійсно на своєму місці. У нашій країні нарешті з’явилась така тривала довіра хоч до когось!".

Фото: instagram

Читайте на нашому сайті: В Збройних Силах України новий Головно­командувач: хто він і чим відомий, фото.

Раміна Есхакзай

Журналістка, яка заявила про готовність піти на фронт, написала у своєму блозі наступне: "Дякую генералу Валерію Федоровичу Залужному за роботу! Бажаю команді генерала-полковника Олександра Станіславовича Сирського бути вправнішими та хитрішими за нашого ворога".

Фото: instagram

Коля Сєрга

Музикант та військовослужбовець показав спільне фото з генералом і подякував йому за службу.

Фото: instagram

Андрій Хливнюк

Лідер відомого гурту "Бумбокс" висловив у stories таку думку:

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ