Лайм

Після скандальної "голої вечірки" Кіркоров приїхав в Горлівку і підтримав російських окупантів

Путініст замолює гріхи перед росіянами

Слідом за путіністом Дімою Біланом "відмивати" свою репутацію після "голої вечірки" взявся кремлівський блазень Філіп Кіркоров. Російський співак, який відкрито підтримує збройне вторгнення РФ в Україну, приїхав в окуповану росіянами Горлівку що на Донеччині.

Співак-рашист, чиї виступи скасовують на території його злочинної батьківщини, навідався до міської лікарні, де заспівав перед пораненими російськими військовими. Ймовірно, своїми жалюгідними виправданнями Кіркоров не зміг вимолити вибачення у Кремля, тому придумав інший спосіб налагодити свою кар'єру.

Читайте також: Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої.

Фото: instagram.com/kirkorovteam

Перед своїм міні-концертом в окупованій Горлівці путініст знову почав доводити свій патріотизм. Він заявив, що нікуди з Росії їхати не збирається, а потім подякував окупантам за "тил".

"Я не переживаю, у мене є моя країна. Їхати я нікуди не збираюся. Я живу тут, житиму, у мене тут дім, діти, Бедрос, батько мій. Для мене дуже важливе відчуття тилу, який нам даєте ви", - звернувся Кіркоров до російських терористів, які знищують українські міста, де свого часу він збирав концертні майданчики.


Нагадаємо, у грудні 2023 року блогерка і колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва влаштувала в Москві "голу вечірку" за участю зірок-рашистів: Діми Білана, Філіпа Кіркорова, Миколи Баскова та зрадниць України Лоліти і Анни Асті.

Після участі у скандальному заході путіністів почали вирізати з ефірів, скасовувати концерти та розривати рекламні контракти. Гості-пропагандисти записали вибачення, а Кіркоров так злякався залишитися без заробітку в країні-агресорці, що вирішив виправдатися двічі. Спочатку перед прес-секретарем диктатора Путіна Пєсковим, потім перед російськими слухачами. Путініст, який з'явився на "голій вечірці" майже без одягу, заявляв, що "зайшов не в ті двері".

Читайте також: Помста за підтримку війни: актор Олексій Панін розкрив орієнтацію Кіркорова та Сухорукова.

"У житті кожної людини бувають такі моменти, коли зайшов не в ті двері. Так, я знав про захід, отримав запрошення, обіцяв прийти і прийшов. Але не знав про характер подій, які відбуватимуться за цими дверима, тому одразу пішов", - заявив він.

"У нинішній скрутний час, час героїчний не може і не повинен артист мого масштабу так безвідповідально ставитись до участі в будь-яких заходах, - продовжив путініст. - Я артист тільки своєї країни, я патріот тільки своєї країни, я ніколи не намагався всидіти на двох стільцях, я нікуди не виїжджав і не зраджував батьківщину. Я люблю тільки свого глядача та слухача. Я усвідомлюю досконалу мною помилку. Найменше я хотів, щоб подібна подія та помилка з мого боку стали причиною обмеження моєї творчості в Росії".

Івлєєва та Кіркоров Фото: instagram.com/star_novosty

Раніше Кіркоров поскаржився на відомий дім моди, який додав його до чорного списку за підтримку Путіна.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня