Лайм

Душу дияволу продаєш: Ірина Білик звернулася до Кіркорова, який співав її пісню в окупованій Горлівці

Співачка відреагувала на цинічний вчинок колишнього друга

Свого часу Ірина Білик подарувала Філіпу Кіркорову свою пісню "Снег". Російський співак, який відкрито підтримує війну в Україні, продовжує виконувати цей трек, а днями цинічно заспівав його перед російськими загарбниками в окупованій Горлівці.

Співачка відреагувала на виконання путіністом її пісні перед окупантами. На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала ролик із переробленим текстом "Снег". Його співачка супроводила моторошними кадрами наслідків терористичних атак, які армія РФ щодня завдає по українським містам.

Читайте також: Гурт "Звери" приїхав в окупований Донецьк: Рома Білик згадав Горлівку, де провів дитинство.

Фото: Кадр із відео

У своєму вірші "Снег в крови у твоих дверей" Білик, яка писала Кіркорову після мародерства росіянами її домівки, знову нагадала рашисту про злочини окупантів: "Ты поешь для того, кто мой на рассвете разрушил дом. Распыляешься пред ордой, что растопчет тебя потом!".

Раніше українська артистка розповідала, що під час окупації Київщини у її котеджі у селі Березівка Бучанського району жили окупанти. Сама Ірина разом із сином Табрізом виїхала з дому в перший день війни, коли поряд прилетів снаряд.

Про те, що до селища увійшли російські загарбники, співачка дізналася від сусідів. Їй написали, що мародери вигнали людей та змусили не закривати дома. У котеджі артистки окупанти жили майже місяць і "розважалися" як могли.

"Вони робили там все, що тільки можливо: плавали в басейні, користувалися апаратурою, копалися в особистих речах, навіть перелопатили мої фото, все з самого дитинства", - зі сльозами на очах розповідала Білик.

Співачка тоді одразу написала Філіпу Кіркорову, який на той момент ще не показав своє справжнє обличчя. Ірина говорила, що вона не хотіла використовувати нецензурні слова, а вирішила звернутися до російського співака "як до людини". "Я написала: "Коли виконуватимеш мою пісню тепер, просто знай, що мені ніде жити". Ось і все. Але він не відповів", - розповідала Ірина.

Ірина Білик та Філіп Кіркоров у 2011 році Фото: irinabilyk.com

У новому посланні Білик звертається до Кіркорова російською. Співчка каже путнінсту, що він "продает душу дьяволу", і "Бог накажет его на небесах" за те, що "глумится над Украиной, которая стоит в слезах".

"Снег в крови у твоих дверей"

Ты смотрел на себя вчера?
Отражение видел ты?
Посмотреть на себя пора!
"Гений" срама и наготы!
Песню сколько уж лет поешь?!
Но не понял ты только суть...
Если в сердце ворвалась ложь...
То порядочность не вернуть...
Ты поешь для того, кто мой…
На рассвете разрушил дом...
Распыляешься пред ордой,
Что растопчет тебя потом!
Украина стоит в слезах,
Ты глумишься сейчас над ней!
Бог накажет на небесах...
"Снег" в крови у твоих дверей...
Каждый раз, когда ты поешь...
Вспоминай мой печальный взгляд...
Душу дьяволу продаешь...
Но ее не вернешь…
назад...

Дізнайтеся, як зганьбилася Ірина Горбачова – акторка родом з Маріуполя, яка тепер освідчується Росії у коханні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня