Лайм

Бажаю тільки добра: колишня дружина Остапчука несподівано висловилася про телеведучого

Зірка соцмереж відповіла на питання, яке цікавило юзерів

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука, висловилася про розлучення з шоуменом у соцмережах. Зокрема, вона заявила, що "пропрацювала і пробачила минулий досвід", і тепер "готова йти далі". Нагадаємо, подібну заяву блогерка зробила на тлі суперечки з колишнім коханим через спільний будинок.

Прокоментувати особисте жінка вирішила під час спілкування із підписниками в Instagram. Коли хтось поцікавився, чи загоїлися її рани після розлучення, Горняк дала схвальну відповідь, детально пояснивши свою позицію стосовно цього.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука відповіла, чому не змінює прізвище після розлучення.

Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

"Я розлучилася 4.10.2022, це вже 1 рік і 4 місяці. Я пропрацювала все, пробачила і йду далі. Я обираю бути щасливою, а не померти в смутку від ран минулого життя. Це все – досвід, приймаю його з вдячністю і йду далі. Бажаю всім учасникам цієї історії тільки добра", - написала Христина, маючи на увазі в тому числі і свого ексобранця.

З Володимиром Остапчуком Горняк була в офіційному шлюбі близько двох років. У період стосунків пара почала будувати будинок під Києвом, і досі вирішує питання стосовно розподілу спільної нерухомості. Раніше Христина розповідала у блозі, що справа стоїть на місці, з нею ніхто не намагається зв’язатися, аби вирішити ситуацію. За законом, як говорила жінка, 50 відсотків власності належить їй, оскільки колишнє подружжя вкладало туди спільні кошти.

Тим не менше, блогерка зазначала, що все ще сподівається на мирне урегулювання даного питання, а також що не прагне "виривати нерухомість зубами":

"Цей будинок ми будували разом у шлюбі. На жаль, поки що у нас є суперечка щодо нього. У нас був розподілений бюджет, хто за що платить. Хоча я й кажу, що хочу бути утриманкою, я ніколи ще не була. Я завжди працювала, працюю і працюватиму. Завжди спокійно можу годувати нас, купувати продукти, оплачувати, - коментувала вона тему будинку. - Був роздільний бюджет. За законом навіть якщо жінка не працювала, це вважається спільним майном подружжя".

Читайте на тему: Наче ви у своїх перші: Полтавська відповіла на закиди, що Остапчук покине її, як і попередніх дружин.

Володимир Остапчук с другою дружиною Христиною ГорнякФото: instagram.com/kristygor

"Поки що ніяких змін. До суду я не подавала, зі мною ніхто не зв'язувався. Якщо будуть якісь новини, я обов'язково з вами поділюся, - також заявляла колишня ведучого. - Але, чоловіки, дивіться: зі мною не страшно одружуватися. Бачите, я не вириваю нерухомість зубами".

Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк – друга дружина Володимира Остапчука. Першою дружиною чоловіка була Олена Войченко, від якої він має сина та доньку. Минулого року шоумен одружився втретє: його обраницею стала журналістка Катерина Полтавська.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria