Лайм

Кохання переможе: Марічка Падалко зворушила архівним фото з чоловіком, який зараз воює

Ведуча не може обійняти коханого у цей День закоханих

У День святого Валентина українські зірки в соцмережах присвячують коханим душевні рядки, публікують спільні кадри та розповідають про важливість коханя в житті кожного. Марічка Падалко, чий чоловік зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, не стала писати довгих постів.

На особистій сторінці в Instagram телеведуча опублікувала архівну фотографію з Єгором Соболєвим та написала: "Кохання переможе". На знімку пара, яка у шлюбі близько 14 років, позує у парку та буквально світиться від щастя. Підписники у коментарях бажають подружжю наступний День закоханих і всі наступні провести разом.

Читайте також: День закоханих у ТЦК: Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Чоловік Марічки Падалко воює з перших днів повномасштабного вторгнення. Єгор Соболєв - офіцер ЗСУ, керує підрозділом БПЛА, підтримує штурмові загони піхоти та атакує ворогів ударними дронами.

Підтримувати стосунки пара змушена на відстані, і кожна їхня зустріч – справжня подія. У минулому – політик, а нині – військовослужбовець раніше розповідав, що їм із дружиною допомагає зберегти родинний зв'язок під час війни.

"Щаслива родина – це щоденна робота. Ми завжди у мирний час намагалися з Марічкою та працювали над тим, щоб залишатися цікавими та близькими один для одного. Навіть коли я пропадав у парламенті чи на барикадах, я намагався завжди це робити, - розповідав Соболєв. - Зараз у нас з'явилися нові традиції: щовечора ми спілкуємося, розповідаємо кожен про свій день. Це дає розуміння кожному, хто чим живе".

Фото: instagram.com/yehorsoboliev

За словами Єгора, повномасштабна війна допомогла їм зрозуміти цінність сім'ї: "Тепер наша кожна зустріч, кожне побачення – подія. Війна допомагає зрозуміти цінність сім'ї та близькості між людьми".

У Марічки Падалко та Єгора Соболєва троє дітей-підлітків: Михайло, Марія і Катерина. 16-річний син пари також хоче служити у ЗСУ, коли стане повнолітнім, проте батьки проти того, аби хлопець ішов воювати у 18 років.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Раніше Марічка Падалко зворушила історією про переселенців, які безкоштовно живуть в її квартирі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита