Лайм

Бережіть кохання всередині себе: як зірки привітали українців із Днем святого Валентина

Хтось підійшов до цього з романтикою, а хтось - з гумором

Щороку 14 лютого всім закоханим надається додаткова можливість вкотре сказати про свої почуття і зробити один одному приємний сюрприз. Українські зірки також не відстають від цієї романтичної традиції у День святого Валентина. На своїх сторінках у соціальних мережах знаменитості адресують теплі слова своїм коханим та всім українцям.

Читайте також: Найромантичніші фільми про кохання, які варто подивитися на День закоханих.

Фото: instagram.com/monatik_official

Наталка Денисенко

Українська акторка театру та кіно, дружина військовослужбовця ЗСУ Андрія Федінчика та авторка благодійного проекту "Наталка-читалка", створеного під час повномасштабної війни, привітала українців словами Ліни Костенко:

"Я думаю про вас, я знаю що ви - є!"
Моя душа від того вже світає!".

"Якщо ми кохаємо, то це ніяк не стосується іншої людини, адже ті почуття знаходяться саме всередині нас. Бережіть кохання - всередині себе", - закликала Наталка Денисенко.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО (@natalka_denisenko)

Наталка Карпа

Співачка, чий чоловік також захищає Україну на фронті, показала фото їхньої доньки Злати і написала допис про важливість кохання у житті кожної людини.

"І навіть, коли твоє серце, сотні разів розбивали, спопеляли, в ньому залишились глибокі шрами… Все рівно продовжуєш вірити в кохання! Мурахи по тілу, метелики в животі, нерівне дихання, рожеві окуляри на носі, вимкнення мозку… попри це все - стан закоханості, це щось фантастичне! Звісно, добре коли твої почуття взаємні і мають правильну еволюцію розвитку, але навіть муки та драми, через це почуття, до чогось, як правило, потрібного приводять! Тому додам одне - "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!" і буде, вам щастя! З днем Валентина, панове!", - написала українська виконавиця.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Андрій Бєдняков

Телеведучий опублікував фото зі своєю коханою Настею Короткою та у властивій йому іронічній манері розповів, що для нього означає кохання.

"Кохання - це коли вона другий рік поспіль економить тобі гроші їй на подарунок і цей день ти можеш провести дійсно з людиною, яку любиш більше за всіх - із собою", - пожартував Бєдняков, сім'я якого під час війни живе за кордоном.

Читайте також: Хто такий святий Валентин і що насправді відзначають у День закоханих: цікаві факти.

Фото: instagram.com/biedniakov

Тарас Цимбалюк

Український актор під спільним фото зі своєю коханою розповів, що він найбільше цінує у стосунках зі Світланою Готочкіною.

"Цінно в стосунках - мати якомога більше поглядів в один бік. Якщо ви часто разом смієтесь з дуже чорних жартів, - це кльово. Бо разом. Зʼявилось спільне бажання зʼїсти мівіну о першій ночі? - кльово. Бо бажання спільне. Одностайно вирішили вийти з кінотеатру, бо фільм - г*вно? - супер, бо одностайно. І все, що разом, що взаємно - кльово!", - написав зірка серіалу "Спіймати Кайдаша".

"Але, кажуть, більшість людей полярні… так як бути?, - продовжив він. - Думаю, те, що ми різні у якихось становленнях, бува, теж грає на нашу ж користь. Ми - як ті пазли, можемо трансформувати свою різність у нову, небачену спільну силу. Ми можемо доповнювати і вчитися одне у одного. І це теж безцінно. Тож, нехай люди поєднуються в схожостях та доповнюють одне одного своїми унікальними розбіжностями, і від того несамовито кайфують".

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Олег Псюк

"Йо, вітаємо усіх з Днем закоханих. Якщо ви бачите зараз цей допис - обійміть свою кохану людину! Бажаємо, щоб близькі, рідні та кохані люди завжди були поруч", - написав лідер гурту Kalush Orchestra під спільним фото зі своєю дівчиною Олександрою Білобров.

Фото: instagram.com/kalush.official

Лілія Ребрик

Акторка і телеведуча, яка скоро подарує коханому третю доньку, показала теплий ролик своїх "буднів" з Андрієм Диким.

"Так і живемо: кохаємо, дуркуємо, любимо дітей! Спільні мрії, надії, віра в перемогу! Щодня як день закоханих!", - написала вагітна Лілія Ребрик.

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

MONATIK

"Нехай в ці надзвичайно складні часи серце кожного зігріває кохання космічних масштабів!", - побажав артист українцям у День закоханих 2024.

Дізнайтесь також, як українські зірки відреагували на відставку Валерія Залужного.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків