Лайм

Дружина "Холостяка" Михайлюка показала новонародженого сина і розкрила його незвичайне ім'я: фото

Батьки мали кілька варіантів

Герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк та модель Даша Хлистун стали батьками сина 6 лютого. Через десять днів молода мама показала новонародженого хлопчика та розповіла, яке ім'я йому обрали.

На особистій сторінці в Instagram дружина пілота, який під час війни із сім'єю живе в Канаді, опублікувала фотографію крихітного малюка, якого звати Дімітрій. Даша наголосила, що вони з Максом довго не розсекречували ім'я сина не тому, що "тягли інтригу", а тому, що самі не могли визначитися.

Читайте також: Це було несподівано: дружина Чмерковського повідомила про вагітність через 4 місяці після пологів.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

"Хочу нарешті сказати ім’я нашого сина. Не думайте, що тягли інтригу або хотіли довше протримати в секреті. Ми просто розгубилися і довго підбирали ім’я. На цей раз було дуже важко. В пологовому дали йому - Theo. Коли була вагітна, гадала, що народиться - Amir. Але в кінцевому результаті в нас - Dimitri", - поділилася Хлистун у дописі, а в коментарях зізналася, що іноді називає сина просто Дімочка.

Також у пари підростає 2-річна донька з красивим ім'ям - Аріана. Дівчинка з'явилася на світ у квітні 2021 року в Україні. У Канаду сім'я переїхала після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, Макс Михайлюк і Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже одразу після фіналу шоу "Холостяк", переможницею якого стала Даша Ульянова. За деякий час закохані стали жити разом. Одружилася пара після народження доньки у липні 2021 року.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Про другу вагітність подружжя повідомили у жовтні 2023 року, а трохи пізніше креативно оголосило стать дитини.

Після народження хлопчика Макс Михайлюк опублікував у соцмережі зворушливий ролик із пологового і написав, що тепер їхня сім'я складається з чотирьох людей. На кадрах можна побачити першу зустріч мами й дитини, знайомство зі старшою сестрою та щасливого батька двох дітей.

Переглянути цей допис до Instagram

Макс Михайлюк (@flymax305)

Нагадаємо, Макс Михайлюк родом з Одеси, він - професійний пілот. У квітні 2022 року він приєднався до тероборони та публікував фотографії з України зі зброєю в руках. Однак згодом на його стариці почали з'являтися фото з кабіни пасажирського літака, а пізніше стало відомо, що чоловік повернувся до цивільної авіації.

На запитання підписників, чи не хотів би він використати свій потенціал, щоб допомогти своїй країні, Михайлюк заявив, що намагався це зробити, але йому не дали стати пілотом винищувача F-16.

Фото: instagram.com/flymax305

Раніше Алла Костромічова вперше після пологів показала, як виглядає її маленька донька.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil