Лайм

Будуватиме життя самостійно: Маша Єфросиніна зворушливо привітала доньку з 20-річчям

Телеведуча відійшла від традиції та показала дитяче фото доньки

Телеведуча Маша Єфросиніна та її чоловік-військовослужбовець ЗСУ Тимур Хромаєв – батьки двох дітей, старшій з яких 16 лютого 2024 року виповнилося 20 років. Нана з'являється в Instagram своєї знаменитої матері лише у свій день народження, оскільки не любить публічності й не дозволяє мамі публікувати її знімки у соцмережах.

У 20-річчя доньки знаменитість показала архівне фото, де Нана ще геть маленька. У підписі Маша тепло звернулася до іменинниці і розповіла про свою сильну материнську любов.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Нані Хромаєвій 3 роки Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Сьогодні тобі виповнилося 20 років, моя єдина та неповторна Нана. Я люблю тебе! Люблю сильно і безмежно. І бажаю тільки щасливої долі!", - написала Єфросиніна у себе на сторінці.

В "сторіз" телеведуча пояснила, чому в день народження Нани опублікувала її дитячу фотографію, а не показала свіжий знімок, як це робила в попередні роки.

"До 20 років моя донька дозволяла мені публікувати хоча б 16 лютого своє фото, а зараз заборонила і сказала, що можеш [публікувати] тільки там, де я маленька. Я поважаю її право на особисті кордони, тож обрала фото, де їй 3 роки", - розповіла Марія.

Єфросиніна додала, що анітрохи не переживає, що Нана не дозволяє їй виставляти свої знімки, навпаки, зірковій мамі подобається, що у неї з її дитиною є "власний світ".

Донька Маші Єфросиніної у 19 років Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Також знаменитість показала кухонний стіл, на якому 17 років тому був зроблений цей знімок, і сказала, що "відправилася у подорож" по спогадах від народження свого первістка й до сьогодні. Також Єфросиніна зізналася, що у 20-річчя доньки її наринули емоції.

"Скільки ж всього було. Скільки ми з цією дівчинкою пережили. Як я затамовую подих, роздивляючись її зараз, такою, якою вона стала. І мене зараз просто криє... Чи то вік, чи то нерви вже в біса поплавило, чи ще щось. Але досить нове для мене. Сльози течуть і течуть", - поділилася Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У наступній "сторіз" телеведуча розповіла, що знайшла пояснення свого стану.

"Закінчується назавжди етап, в якому все її життя залежало від мене: від народження й до сьогодні. Перші 20 років життя моєї дитини, в яких вона закладалася як особистість, формувалася як людина, коли в кожному моменті потребувала моєї підтримки та участі. Лікарі, вчителі, садочки, школи, подорожі, книги, музика, їжа, спосіб життя - все продумувалося мною. Всі випробування, зради, біль, радості, досягнення, успіхи та страхи вона переживала буквально у наших обіймах, коли ми трималися за руки", – написала вона.

Нані - 18 років Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Зараз моя донька входить в етап, де будуватиме своє життя самостійно, спираючись на те, що я змогла або не змогла вкласти в неї, - продовжила Марія. - Тепер я стаю просто мамою, яка буде спостерігати за її шляхом, і намагатися бути поряд, коли вона мене потребуватиме".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На відміну від Нани, син Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва часто з'являється в соцмережах своєї зіркової мами. Після початку повномасштабної війни хлопчик жив із бабусею у Варшаві, а мама приїжджала до них кілька разів на 1-2 місяці. Днями телеведуча забрала 9-річного Сашка до Києва.

Маша Єфросиніна із сином Сашком Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна показала, який вони з чоловіком влаштували синові сюрприз на день народження.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків