Лайм

Це було несподівано: дружина Чмерковського повідомила про вагітність через 4 місяці після пологів

Скоро сім'я хореографа стане ще більшою

Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд стануть батькам втретє. Американська танцівниця і дружина першого українського "Холостяка" завагітніла через 4 місяці після народження другої дитини - сина Ріо Джона.

Приємну новину зіркове подружжя повідомили в Instagram. "Так, ми знаємо, у нас щойно народилася дитина. Це було дуже несподівано (4 місяці після пологів з Ріо), але ми такі щасливі і готові незабаром стати сім'єю з 5 людей!", - написали вони у спільному дописі.

Читайте також: Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна у США вдруге стала мамою: фото.

Макс Чмерковський і вагітна сином Ріо Пета Маргатройд Фото: instagram.com/petamurgatroyd

На кадрах відео можна побачити, що Пета вигадала цікавий спосіб повідомити коханому про вагітність. 37-річна танцівниця зателефонувала чоловікові по відеозв'язку, підготувавши кілька натяків. Спочатку вона з'їла солоний огірок і поскаржилася на погане самопочуття. Потім взяла в руки дві пляшечки з сумішшю і сказала, що скоро їм знадобиться ще одна кімната. Наприкінці жінка показала три тести на вагітність з позитивним результатом.

"Після всього, через що ми пройшли з викиднями та ЕКЗ, ми відчуваємо себе благословенними і знаємо, що нам дуже пощастило, що це диво сталося з нами, - зазначила Пета, яка пережила три перервані вагітності. - Ми такі щасливі, що нарешті можемо повідомити вам хороші новини".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd)

Нагадаємо, Макс Чмерковський і Пета Маргатройд одружилися у 2017 році. У січні того ж року у пари народився первісток – син Шай. Після перших пологів танцівниця перенесла три викидні. Перша вагітність перервалася восени 2020 року, третя – восени 2021-го. Також дружина "Холостяка-1" мала невдалу спробу ЕКЗ.

Друга дитина пари з'явилася на світ 8 червня 2023 року, у День батька.

Макс Чмерковський із сім'єю Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Раніше Макс Чмерковський показав, яким було його розкішне весілля з Петою Маргатройд.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil