Лайм

Алла Костромічова вперше після пологів показала, як виглядає її маленька дочка

Зірка порушила мовчання у мережі

Алла Костромічова після тривалої перерви знову повернулася у соцмережі та показала фото маленької доньки Аврори. Нагадаємо, українська модель вдруге стала мамою у червні минулого року, а про вагітність оголосила за місяць до цього.

Батьком дітей знаменитості, як відомо, є італієць-мільйонер Джейсон Капоне, за якого жінка вийшла заміж у 2015. Також вони виховують 8-річного сина Сальваторе. Раніше мама двох дітей показала лише ніжку новонародженої доньки, після чого перестала вести сторінку в Instagram.

Читайте також: Наталія Могилевська відповіла на закиди, що удочерила дітей "заради піару".

Алла Костромічова з чоловікомФото: instagram.com/alla

Наразі ж українка нарешті поспілкувалася з підписниками та показала знімки своєї родини. На одному з опублікованих кадрів можна побачити, як 37-річна Костромічова позує з маленькою Авророю на руках. У підписі до кадру вона пояснила, чому їхня родина обрала саме таке ім'я для дівчинки:

"Ми хотіли ім'я італійського походження, Аврора - богиня світанку. Також одна з моїх мрій побачити північне сяйво, яке ще називають Авророю. + Аврора - один з наших улюблених ресторанів у світі. Більше ні слова...".

В одній з наступних stories зірка відповіла, як старший брат реагує на маленьку сестричку: "Сальваторе свою сестричку обожнює. Найголовніше давати старшому достатньо любові і теж брати на ручки".

Фото: instagram.com/alla

Також модель прокоментувала своє тривале зникнення із соцмереж та заявила, що не бачить сенсу транслювати повсякденне життя із сім'єю у мережі. Вона зауважила, що демонстрація рутинних справ здається їй "порожньою та нерелевантною" на тлі повномасштабної війни в Україні. Знаменитість додала, що "почувається щасливою", хоч іноді і вимикають різні моменти.

Читайте на тему: Співачка LAMA вперше показала коханого, який молодший від неї на 18 років: фото.

Фото: instagram.com/alla

Розповіла Костромічова і про те, чи повертається до форми після пологів. Так, вона зізналася, що поки почувається втомленою; одного разу навідалась до спортзалу і зрозуміла, що наразі не готова розпочати тренування. Після пологів вага жінки збільшилася на 5 кг від звичайної.

Фото: instagram.com/alla

Коли ж хтось запитав, чи планує Алла повертатися до модельної кар'єри, вона чітко дала зрозуміти, що в таких умовах, як зараз, важко щось планувати.

Фото: instagram.com/alla

Читайте на нашому сайті: Уже зовсім дорослі: Олег Скрипка показав, як виглядають його сини Роман та Устим.

Нагадаємо, Алла Костромічова - українська модель і телеведуча, уродженка Севастополя. За свого обранця Джейсона Капоне вона вийшла заміж у США. Закохані обрали тиху весільну церемонію, практично без свідків.

Також раніше зірка говорила, що бути дружиною заможного бізнесмена - задача не з легких. Спершу їй подобалось бути поруч з чоловіком-кар'єристом, однак постійна зайнятість все ж почала з часом набридати. Пізніше модель зрозуміла, що готова змиритися з такою ситуацією, бо для того аби мати розкішне життя, потрібно "дотримуватися певних правил".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску