Лайм

Влаштовував "медичні огляди": Ксенія Мішина шокувала історією про вчителя-педофіла

Акторка тоді навчалася у 6 класі

Ксенія Мішина, яка неодноразово розповідала про психологічне насильство з боку батька її сина, зізналася, що у шкільному віці зіткнулася з педофілом.

У стендапі STAND UP Battle Club акторка згадала про вчителя валеології, який розбещував її та однокласниць. На той момент майбутня зірка українського кіно навчалася у 6 класі в школі у Севастополі. За словами Ксенії, чоловік регулярно влаштовував "медичні огляди", де роздягав дівчат до трусиків. Періодично вчитель запрошував учениць додому, де показував їм порно.

Читайте також: Ксенія Мішина в Ізраїлі показалася з батьками, які жили в анексованому Криму.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

"У нас був вчитель, який постійно влаштовував нам "медичні огляди". Це нерадісна тема. Він звільняв нас з уроків, дівчат, заводив нас в спеціальний кабінет і влаштовував "медичний огляд": ми роздягалися до трусиків, а потім ми підходили, він все там дивився і казав: "Все добре, розвиваєшся". Постійно раз в місяць там все дивився", - розповіла Мішина.

Акторка каже, що вони з однокласницями тоді не розуміли, що дії вчителя мають сексуальний характер, а навпаки, всі його дуже любили за те, що він був добрим і забирав з уроків.

"Ми всі його дуже любили. Ми йому довіряли. Він такий класний був, бо він нас звільняв від уроків. Потім ми могли з ним кудись ходити. Іноді він запрошував нас додому в гості", - згадала Ксенія.

Якось, за словами Мішиної, вчитель у себе вдома включив дівчаткам диск із порно.

"10 дівчаток пішли до нього додому у вихідні. Пам'ятаю, у нього був комп'ютер, там якісь диски теж були. А ми запитали: "Костянтине Олександровичу, а що це за диск?", а там така дівчина була гола. Він нам його поставив і там була порнушка. Ми все це подивилися", - згадала акторка.

Ксенія Мішина на STAND UP Battle Club Фото: Скріншот

Мішина каже, що вчитель не поніс жодного покарання і, наскільки вона знає, продовжує працювати у школі, щоправда, тепер чоловік викладає дітям фізкультуру.

Раніше Ксенія Мішина згадала, як пішла від цивільного чоловіка на п'ятому місяці вагітності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном