Лайм

Представницю Польщі на "Євробаченні-2024" звинуватили у нечесній перемозі у відборі

Глядачі не беруть участі у голосуванні за конкурсну пісню: все вирішує журі

У Польщі спалахнув скандал навколо співачки Luna, яка представить країну на "Євробаченні-2024". На відміну від України, де у нацвідборі глядачі голосували і нарівні з професійним журі, у Польщі представника країни обирає лише спеціальна музична комісія. Її вибір уже не вперше розчаровує публіку.

Читайте також: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

19 лютого стало відомо, що у відборі перемогла Luna (справжнє ім'я – Олександра Вільгомас) з піснею The Tower. У голосуванні журі лише один бал відділив її від Юстини Стечковської, яка посіла друге місце. Деякі користувачі мережі вже заявили, що перемога Luna була нечесною.

За даними польського сайту Super Express, 24-річна співачка має однакове прізвище із власником великої сімейної компанії DAWTONA. Критики запідозрили, що вона дочка "овочевого магната" Анджея Вільгомаса, і заявили, що багатий тато "заплатив" за її перемогу у відборі. Однак невідомо, чи це правда, адже збіг прізвищ також може бути випадковим.

Фото: https://www.instagram.com/musicofluna/

"Я не знаю, чим керувалися "експерти", які обрали цю пісню для нас. Напевно, це був їхній власний смак" , - пишуть сердиті коментатори на Reddit.

Читайте також: Гібридизм та ганьбисько: Ірина Фаріон рознесла представниць України на "Євробаченні-2024".

"Чому ми свідомо відмовляємося від високих місць на конкурсі? Це те, що Юстина дала б нам. Тепер наш максимум – потрапити до топ-15".

"Я не розумію, чому якесь журі з 5 осіб вирішує, хто представлятиме всю нашу країну. Сміх та й годі".

"Ми наївно думали, що новий відбір буде голосом глядачів, ви знову нас розчарували".

"Те саме було і з Бланкою, яка поїхала на "Євробачення" за гроші своїх батьків. Зірки, штучно створені грошима. Вона заспіває цю пісню як Бланка, і її кар'єра закінчиться. Хтось має з'ясувати, хто допускає таких представників".

Поки що Luna не відповіла на звинувачення публіки. Вона має велику групу шанувальників, які захищають її і відбивають атаки в соцмережах. Відомо, що дівчина працює в індустрії вже більше 3 років, випустила кілька кліпів, що зібрали сотні тисяч переглядів на YouTube.

Фото: https://www.instagram.com/musicofluna/

Раніше "Антитіла" пояснили, чому вони проти участі України у "Євробаченні" під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям