Лайм

Донька Полякової потрапила в лікарню: співачка натякнула на причину і закликала її думати головою

Це вже третя госпіталізація Маші за останні три місяці

Старша донька Олі Полякової, у якої під час відпочинку на Занзібарі у листопаді 2023 року виявили жовчнокам'яну хворобу, знову потрапила в лікарню. 19-річна Марія опинилася на лікарняному ліжку лише через місяць після операції, яку перенесла через загострення захворювання.

Про госпіталізацію дівчини у своєму Instagram повідомила її зіркова мама. Співачка показала кадри з лікарняної палати, на яких звертається до Маші. "Тобі не набридло, доця? А мені набридло дуже вже. Може, будемо голову включати?".

Читайте також: Донька Олі Полякової розповіла, де живе і як заробляє близько 100 тисяч гривень щомісяця.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Чому її донька опинилася в лікарні, Полякова говорити не стала, але натякнула, що причина госпіталізації – шкідлива їжа чи "зайвий" алкоголь. Артистка звернулася до ровесників її дитини та закликала думати про своє здоров'я, адже життя дається один раз.

"Я хочу зараз звернутися до своєї доньки Марії і до всіх дітей дорослого віку, які думають, що вони безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, що завгодно. Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло – воно крихке. Треба про себе думати. Бо здається, що з'їсти якусь дурню – нічого страшного, вип'єш зайвого – нічого страшного. Це може погано закінчитися! Молоді люди, думайте головою про своє здоров'я, бо це може привести вас в кращому випадку просто до лікарняної палати, а в гіршому - не буду казати куди", - сказала виконавиця.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Нагадаємо, наприкінці листопада під час відпочинку на африканському курорті Маші стало погано й її госпіталізували у місцеву лікарню. Африканські лікарі діагностували доньці Полякової жовчнокам'яну хворобу. За словами співачки, на Занзібарі це захворювання не зустрічається взагалі, ані у дорослих людей, ані у молодих.

Артистка тоді припустила, що до цієї хвороби могло призвести неправильне харчування Марії під час навчання у Лондоні. "Чому так омолодилася ця жовчнокам'яна хвороба? Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік. До цього у неї все було добре. Треба слідкувати за своїм харчуванням та здоров'ям", - сказала вона.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Раніше Маша Полякова розповіла, чому кинула навчання у Лондоні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту