Лайм

Працює у РФ та мовчить про війну: дочка Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі

Акторка активно будує кар'єру у країні-агресорці

Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, продовжує жити в РФ та мовчати про війну в рідній країні. Більше того, вона похвалилася зйомками у російському серіалі, заявивши про участь у "великому проекті".

Відповідні кадри, зроблені під час зйомок, Паперна опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, відомо що вона зіграла роль другого плану в одній зі стрічок. "Прем'єра нашого великого проекту "Постукай у мої двері в Москві", - йдеться у підписі до знімку.

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.

Фото: instagram.com/tony__pepper

Раніше Паперна не соромилась дякувати російським загарбникам за можливість заробляти криваві рублі. "Мене дійсно завжди захоплювали жінки, які вміють і поєднувати кар'єру, і бути турботливою мамою та прекрасною дружиною. Я люблю діяльних людей, які не сидять на місці, розвиваються, вигадують, творять, ростуть і йдуть уперед. Час змушує нас жити тут і зараз, треба лише так", - писала вона.

Окрім того, донька Сумської не полишає надій, що в майбутньому стане частиною московського театру Вахтангова: "Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, одразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Наші шляхи розійшлися, але не виключаю, що вони ще колись зійдуться".

Нагадаємо, на початку повномасштабної російсько-української війни Паперна зникла із соцмереж та обрала для себе позицію мовчання. У той час її зіркова мама говорила про те, що донька "важко переживає події в Україні" і не може виїхати, оскільки має на те "свої причини".

Читайте на тему: Ця ситуація почалася не зараз: Ірма Вітовська прокоментувала зрадницьку позицію Антоніни Паперної.

Паперна з чоловіком і донькоюФото: instagram.com/tony__pepper

Як відомо, Антоніна перебуває у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем з 2015 року. Пара виховує двох дітей: доньку Єву та сина Данила. Про війну в Україні акторка згадала лише один раз, написавши 24 лютого 2022 року, що "все це жахливо". Однак вона не стала уточнювати, що саме Росія напала на Україну.

Після цього з боку Паперної послідувало затяжне мовчання. Наразі ж вона вже не соромиться демонструвати своє життя у державі-терористці та навіть захоплюватися можливістю бути причетною до РФ.

  • Не змогла зробити вибір: нещодавно кума Галини Безрук розповіла, чому та залишилася в Росії під час війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil