Лайм

Оля Полякова назвала хворобу, яку діагностували у її дочки на відпочинку в Занзібарі

Знаменитість вийшла на зв'язок зі своїми підписниками

Співачка Оля Полякова разом з старшою донькою наразі знаходиться на відпочинку на Занзібарі. Під час перебування на африканському курорті артистка повідомила, що Марії стало зле, внаслідок чого вона опинилася у лікарні.

Пізніше знаменитість у соцмережах пояснила, що ж саме сталося. У Instagram-stories Полякова поділилася подробицями та назвала діагноз, який встановили 18-річній Марії. У дівчини виявили жовчнокам'яну хворобу, і на Занзібарі вона взагалі не є розповсюдженою. Пояснюється це тим, що тут практикують щоденну п'ятиразову молитву мусульман, яка передбачає активні рухи.

Читайте також: Наталка Денисенко в сльозах розповіла про хворобу, яка виникла у неї через стрес.

Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic

"У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Жовчнокам'яна хвороба на Занзібарі взагалі не зустрічається. Уявляєте? По-перше, це їжа, а по-друге, п'ятиразовий намаз. Тут на Занзібарі цієї болячки нема взагалі - ні в старих, ні в молодих", - прокоментувала ситуацію Полякова.

Також артистка припустила, що саме може могло призвести до такої хвороби. На її думку, це могло статися через неправильне харчування Марії у період її навчання у Лондоні. "Чому так омолодилася ця жовчнокам’яна хвороба? Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік. До цього у неї все було гаразд. Треба слідкувати за своїм харчуванням і здоров'ям", - сказала вона.

Читайте на тему: Схуд на 15 кілограмів: хворий на діабет MELOVIN розповів, як змінив спосіб життя.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Нагадаємо, днями Полякова повідомила, що Марії стало погано, після чого вони відправилися до лікарні. У місцевому госпіталі дівчину оглянув та провів консультацію лікар. Цьому передувало й те, що виконавиця і сама скаржилася на погане самопочуття. Зокрема, вона говорила що по приїзду на Занзібар у неї виник сильний головний біль, через яку їй навіть було важко дихати. На щастя, ситуацію врятували знеболювальні, які зірка завжди має під рукою.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Марія Полякова - старша донька знаменитості. Також у шлюбі із бізнесменом Вадимом Буряковським Оля Полякова виховує молодшу доньку Алісу. Разом пара, яка має 16-річу різницю у віці, вже близько 20 років. Закохані узаконили свої стосунки у 2004-му році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації