Лайм

Дочка Олі Полякової розповіла, де живе і як заробляє близько 100 тисяч гривень щомісяця

Зірка соцмереж озвучила деталі

Маша Полякова - старша донька української співачки Олі Полякової. Після повернення з Лондону, де дівчина навчалася, вона вступила до музичної академії імені Чайковського у Києві, і продовжує тут мешкати і зараз.

Про своє життя у столиці донька знаменитості детальніше розповіла у програмі "33 запитання" для Люкс ФМ. Так, вона поділилася, що наразі живе у квартирі, яка колись належала її бабусі. Рідної людини не стало ще до початку повномасштабної війни. 19-річна Марія вважає нерухомість своїм подарунком від батьків, проте на паперах це питання залишається ще не оформленим.

Читайте також: Алла Костромічова вперше після пологів показала, як виглядає її маленька дочка.

Маша ПоляковаФото: instagram.com/mashapolyakova

"У мене у бабусі була квартира, вона померла до повномасштабної війни. І зараз я живу в її квартирі. Мені так подобається. Подарунок ще на мене не записаний, але перспектива відчувається", - коментує цю тему Полякова.

Старша донька артистки висловилася і про заробітки у період війни. Зокрема, вона зізналася, що не бере кишенькові кошти у своїх батьків, оскільки забезпечує себе самостійно. Блог та реклама приносять Марії близько 100 тис грн 100 щомісяця. Більше того, дівчина має звичку завжди мати з собою в гаманці 100 доларів на випадок виникнення критичних ситуацій.

"У нас немає такого, щоб батьки мені давали гроші, тому що я працюю. Я – блогерка. У мене багато зараз реклами в TikTok та Instagram, ефіри веду..., - каже вона. – У мене є правило. Зараз війна… У мене завжди у гаманці має лежати 100 доларів. Про всяк випадок. Ці гроші я не витрачаю. Що б не сталося, має бути запасна штука".

Читайте на тему: З двома дітьми на руках: Даша Кацуріна розповіла, як змінилася після свого гучного розлучення.

Оля Полякова з донькою МашеюФото: instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова, як відомо, пішла стопами відомої мами і теж мріє стати успішною виконавицею. У неї є своя група "Шви", і вже навіть було кілька виступів. Оля Полякова палко підтримує доньку у її починаннях.

Окрім Маші, співачка виховує також молодшу доньку Алісу. Обох доньок вона народила у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, з яким разом уже більше 20 років. Закохані, які мають 16-річну різницю у віці, пішли під вінець у 2004 році.

  • Сварилися і розходилися: тим часом дружина ексміністра оборони Резнікова розповіла, що врятувало їхній шлюб.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності