Лайм

Алан Бадоєв зізнався, де живе його дочка від ексдружини, яка працює на російських пропагандистів

Дитина українського режисера мешкає в іншій країні

Від шлюбу з Жанною Бадоєвою Алан Бадоєв має доньку Лоліту. Колишня дружина режисера багато років живе за кордоном та має громадянство Італії, але після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішила заробляти гроші в країні-окупанті.

У розмові з журналістами Люкс ФМ український кліпмейкер розповів, де нині мешкає його 19-річна донька та чим дівчина займається. За словами Алана, Лоліта вже 6 років живе та навчається в Італії.

Читайте також: Зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і доньку, яких вивезла з України під час війни.

Донька Алана Бадоєва з матір'ю Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

"В Італії, звісно, проживає. Вже шість років. Там вона й навчається. А ким вона буде, - побачимо. Я не поспішаю ніколи", - сказав режисер.

В Італії також живе пасинок Бадоєва Борис, який народився у першому шлюбі зрадниці з бізнесменом Ігорем Кураченком. За кордоном хлопець працює режисером та сценаристом. У січні 2024 року презентував у Мілані свій документальний фільм. Алан називає себе батьком Бориса.

Жанна Бадоєва із сином Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

Жанна Бадоєва живе в Італії зі своїм третім чоловіком, італійським бізнесменом львівського походження Василем Мельнічі, та працює на пропагандистів. Телеведуча знімає шоу "Жизнь других", яке незабаром виходить на російському "Первом канале".

І хоча Бадоєва громадянка Італії та постійно живе за кордоном, вона вирішила заробляти гроші в Росії та мовчати про війну в Україні, від паспорта якої відмовилася.

Жанна Бадоєва з чоловіком Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

З січня 2023 року Жанна Бадоєва перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Після попадання зрадниці до санкційних списків, режисер заступився за колишню дружину і сказав, що "як любив Жанну, так і любить".

"Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки, і дещо пояснимо. Але це буде тільки якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є у списках, ми погоджуємося. Нехай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жанна з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити", - говорив кліпмейкер навесні минулого року.

Алан Бадоєв Фото: instagram.com/alanbadoev

Тим часом донька Ольги Сумської Антоніна Паперна похвалилася зйомками у російському серіалі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків