Лайм

Леся Нікітюк зробила зізнання щодо особистого життя: зірка перебуває у стосунках

Телеведуча відповіла на запитання, яке цікавить багатьох

Після хворобливого розставання із "сусідом" у 2019 році Леся Нікітюк уникає запитань про особисте життя, а якщо й відповідає, то завжди жартує. Цього разу, коли підписники знову засипали телеведучу розпитуваннями, знаменитість зробила зізнання.

Ведуча Нового каналу влаштувала в Instagram-історіях день відповідей на запитання. "Сьогодні ваше бажання здійсниться! Можете запитати мене про все, що захочете, тільки, будь ласка, адекватні питання", - звернулася зірка до шанувальників.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Одне з перших запитань стосувалося особистого життя Лесі. "Маєте стосунки наразі?", - поцікавилася підписниця. У відповідь Нікітюк опублікувала фото з каблучками, схожими на заручні, й написала: "Конкретно зараз я у вільних відносинах".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У Вікіпедії вільні стосунки описуються як вид взаємовідносин, учасники яких хочуть бути разом, але при цьому погоджуються на немоногамні відносини. Тобто пара, яка перебуває у відкритих стосунках, допускає романтичний, сексуальний або інший зв'язок із третіми особами. Партнери самі вирішують, які дії допустимі: флірт, побачення, поцілунки, секс тощо.

Нагадаємо, у 2019 році Леся Нікітюк повідомила, що розійшлася з коханим, якого загадково називала "сусідом". Ведуча ретельно приховувала коханого від суспільства й навіть після розриву не назвала його імені.

Знаменитість розповідала, що вони познайомилися на сходовому майданчику лише через два роки після переїзду Нікітюк у власну квартиру. Пара зустрічалася 2,5 роки і навіть жила разом, але почуття зберегти не вдалося.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Я вільна. Вже переплакала і відпустила, - розповідала Леся в інтерв'ю Маші Єфросиніній. - Ми дуже кохали один одного і, як і раніше, живемо стінка до стінки. Мені спокійно, коли я чую, як він приходить додому у свою квартиру, його собака починає скиглити, тому що вона знає, що він уже вдома. Ми постійно випадково зустрічаємося, при чому я відчуваю цю зустріч. Ми вітаємося, спілкуємося, але не більше ніж".

У 2023 році Леся Нікітюк разом зі своїм улюбленцем Рафіком переїхала до нової квартири в Києві.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше Вікторія Булітко, яка довго приховувала своє особисте життя, оголосила про заручини. Дізнайтесь, що відомо про обранця акторки "Дизель шоу".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil