Лайм

Нікіта Добринін підтвердив, що знайшов нове кохання після розлучення: хто його обраниця

Телеведучий знову щасливий у стосунках

Після розлучення з Дашею Квітковою влітку 2023 року Нікіті Добриніну приписували роман із Чарою Хорив. Телеведучий не приховував, що спілкується з колишньою дівчиною Богдана Буше, але запевняв, що вони – просто друзі.

У розмові з журналістами Люкс ФМ герой 9 сезону шоу "Холостяк" знову спростував, що має романтичні стосунки з Хорив, й зізнався, що його серце зайняте іншою дівчиною. Нова обраниця Добриніна – не публічна людина.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"У мене немає з нею [Чарою] роману. У нас з нею прекрасне дружнє спілкування і мені це приємно. Зараз моє серце не вільне. Вона [нова дівчина] займається зовсім іншим. Я радий, що вона не з моєї, не з публічної сфери", - сказав Нікіта.

Добринін додав, що ще не познайомив свою обраницю з дворічним сином Левом, оскільки поки їхні стосунки з дівчиною не "надсерйозні". Але не виключає, що зробить це, коли їхній роман перейде на більш серйозний рівень.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, шлюб Добриніна та Квіткової продовжився два з половиною роки. Після розлучення колишні закохані, котрі познайомилися на проекті "Холостяк-9", забезпечують сина порівну. Нікіта заявляв, що вважає Дашу чудовою мамою, і для виховання їхньої дитини саме це є головним.

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. У нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поряд із нею. Я спокійний, коли він поряд зі мною. Це найголовніше, що вона - найкраща мама для нашого сина", - казав чоловік.

Фото: instagram.com/kvittkova

Даші Квітковій також приписують романи, проте блогерка всі чутки спростовує. Колишня дружина Нікіти Добриніна каже, що її серце нині вільне, проте має фаворитів серед відомих холостяків, з якими вона погодилася б сходити на побачення.

Раніше ЗМІ офіційно підтвердили стосунки Тома Круза з дочкою російського депутата.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування