Лайм

На тлі онкологічної хвороби батька принц Гаррі відповів, чи повернеться до королівських обов'язків

Молодший син короля навідувався до Британії без дружини та дітей

На тлі онкологічної хвороби Чарльза III його молодший син, принц Гаррі, прокоментував ймовірність свого повернення до королівських обов'язків. Нагадаємо, у 2020 році він разом із дружиною та дітьми відмовився від життя та роботи у Британії і перебрався у Каліфорнію, США.

Наразі ж, коли стало відомо про рак у батька, Гаррі заявив, що шансів на його повернення до королівської роботи практично немає. Він також назвав причину, пише видання Express.

Читайте на тему: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

Чарльз III з молодшим сином ГарріФото: Getty Images

Так, молодший син британського монарха вважає, що навіть якщо він виявить таке бажання, цього буде недостатньо, оскільки на перешкоді стане "третя сторона". "Ні, я не думаю, що це коли-небудь стане можливим. Навіть якщо буде угода між мною та моєю сім'єю, є третя сторона, яка зробить усе, що завадить нам повернутися назад, а тому зробить це неможливим", - сказав чоловік.

Королівські інсайдери, коментуючи цю тему, також стверджують, що немає жодних шансів для того, щоб Гаррі повернувся у Британію та приступив до королівських обов'язків. За їх словами, на заваді цьому може стати старший брат Гаррі, принц Вільям. Експерти припускають, що Вільям не довіряє ні Гаррі, ні його обраниці Меган Маркл.

Також відомо, що на даний момент в оточенні короля не так багато людей, які можуть виконувати державні обов'язки замість нього у той час, поки Чарльз III проходить курс лікування після діагнозу онкології. Хворобу, нагадаємо, виявили на ранній стадії.

Кейт Міддлтон теж наразі відсторонена від робочих обов'язків через стан здоров'я. У січні їй зробили операцію на черевній порожнині, і зараз вона продовжує відновлення. У заяві палацу повідомлялося, що дружина принца Вільяма повернеться не раніше Великодня.

Читайте також: Король Чарльз ІІІ показався на публіці вперше після початку лікування раку: фото.

Від королівських обов'язків Гаррі та Меган Маркл відмовилися ще у кілька років тому. Тоді у мережі активно обговорювали причини, чому це могло статися. Йшлося про те, що нібито Маркл не змогла знайти спільну мову з покійною королевою Єлизаветою II, а також припускали, що Меган має не надто хороші стосунки з Вільямом та Кейт Міддлтон.

принц Гаррі і його дружина Меган МарклФото: Getty Images

Саме ж подружжя, говорячи на цю тему, не приховувало розчарування через постійне стеження ЗМІ. Також їх не влаштовував той факт, що Букінгемський палац не дозволив їм продовжувати розвиток бренду під назвою SuccessRoyal. Закохані говорили, що хочуть стати фінансово незалежними від королівства.

Відомо і те, що нещодавно Гаррі разом із коханою перейменували власний сайт на Sussex.com. Там можна знайти їхні біографії та перелік останніх занять. Деякі джерела стверджують, що пара пішла на цей крок, аби підвищити власну медійність, і навіть на тому тлі, що подібні дії можуть не подобатися представникам королівської родини.

  • Матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня