Лайм

З'явилося розчарування: Дмитро Дікусар у ЗСУ розповів, як його змінили два роки великої війни

Хореограф став на захист країни 27 лютого 2022 року

Дмитро Дікусар – один із знаменитостей, які добровільно приєдналися до лав ЗСУ після початку збройного повномасштабного нападу Росії на Україну. У другі роковини великої війни хореограф і військовослужбовець розповів, яким для нього був перший день російського вторгнення та як він змінився за останні два роки.

У коментарі OBOZ.UA зірка "Танців з зірками" зізнався, що 24 лютого 2022 року стало для нього початком нового життя. "Для нового мене, якого я ніколи не знав і ще продовжую випробовувати", - додав він.

Читайте також: Два роки великої війни: як починалось вторгнення в Україну 24 лютого.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Після двох років великої війни, за словами Дікусара, у нього з'явилося розчарування в деяких людях.

"Я знав, що з часом усі звикнуть до війни, і ставлення до військових буде "я туда их не посылала", але не думав, що так швидко", - наголосив воїн ЗСУ.

"Розчарувало те, як легко людей ввести в оману й роз'єднати на темі мови ("дякую" Фаріон), на темах "усі командири – конч*ні" і "в ЗСУ нічого не видають, всі бігають з голими дупами"… Ворожа ІПСО працює, на жаль!", - додав він.

Третє розчарування Дмитра – це робота псевдоволонтерів, яка підірвала довіру до справжніх волонтерів. "Не думав, що є громадяни в моїй країні, які не мають ні совісті, ні честі від слова "взагалі", - сказав Дікусар.

Також хореографа розчарували деякі можновладці, "які вирішили, що зараз дуже зручний момент вкрасти ще більше, ніж вони це робили раніше".

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до "г*вно-людей" і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл", - сказав Дікусар.

Читайте також: Це не жарти, це війна: Дмитро Дікусар пояснив, чому не розповідає про свою службу у ЗСУ.

Дмитро зазначив, що тримати себе в тонусі та не опускати руки йому допомагають добрі та порядні українці, які продовжують підтримувати військових та вірять у нашу перемогу.

"А також тримає пам'ять побратимів, які віддали своє життя у боротьбі за свободу та існування всієї української нації. І жага помсти нелюдам, що накоїли стільки біди й лиха на території моєї країни та за її межами", - додав він.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше Дмитро Дікусар розповів, як його сприймають в якості військового.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності