Лайм

Потап у Маямі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок

Репер знову зіткнувся із засудженням українців

Потап, який під час повномасштабної війни більшу частину часу проводить за кордоном, відвідав церемонію премії Lo Nuestro Awards, яку вручають за іспаномовні хіти. Репер покрасувався на червоній доріжці заходу в Kaseya Center у Маямі та зробив серію фото зі світовими зірками, серед яких – виконавець Machine Gun Kelly.

Американський співак Machine Gun Kelly (справжнє ім'я – Колсон Бейкер) – наречений акторки Меган Фокс, яка нещодавно публічно принизила українок. Після скандалу Потап сфотографувався з обранцем зірки "Трансформерів", яка порівняла зовнішність українських жінок із зовнішністю надувних ляльок та похвалився спільним знімком в Instagram.

Читайте також: Дружина російського співака показала, як відпочиває разом з Потапом у Дубаї: фото та відео.

Потап з репером Machine Gun Kelly Фото: instagram.com/realpotap

Спільна фотографія з Бейкером викликала обурення у підписників Потапа.

"Це, здається, Machine Gun Kelly на третьому фото? Можна було запитати у нього, що це його наречена Меган Фокс за хрінь закинула про українських дівчат у своєму передостанньому дописі в інсті", - написала користувачка у коментарях.

Нагадаємо, днями Меган Фокс у своєму Instagram опублікувала фото зі своїм нареченим Machine Gun Kelly та співачкою Тейлор Свіфт з її бойфрендом Тревісом Келсі. У підписі колишня дружина актора Брайана Остіна Гріна пожартувала про свій зовнішній вигляд.

"Люди, я зовсім так не виглядаю. Це було лише затінене фото на телефон, на якому я схожа на надувну українську ляльку. А насправді я виглядаю як одна із супердорогих справжніх силіконових секс-ляльок, яких можна купити лише в Японії", - написала акторка.

Тейлор Свіфт, Тревіс Келсі, Меган Фокс і Колсон Бейкер Фото: instagram.com/meganfox

Користувачі з України вказали зірці на недоречність подібних порівнянь, коли в країні триває повномасштабна війна. Вони написали, що така гіперсексуалізація українок неприпустима в період, коли вони зазнають страшних катувань та зґвалтування з боку російських загарбників.

Після хвилі критики Меган вирішила виправдатися: "Я не це мала на увазі. Українські жінки гарячі, тож у моїй уяві надувні ляльки теж гарячі. Дайте дівчині пожартувати".

Нагадаємо, що Потап на момент початку повномасштабного вторгнення РФ разом із дружиною з Настею Каменських та їхніми мамами перебував у Барселоні. В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Потап у Мяамі (США) Фото: instagram.com/realpotap

Раніше Потап відповів на закиди, що покинув Україну заради роботи за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців