Лайм

Люди відводять очі, бояться: Дмитро Дікусар розповів, як його сприймають в якості військового

Хореограф у ЗСУ стикався з негативним ставленням цивільних

Дмитро Дікусар – один із знаменитостей, які добровільно приєдналися до лав ЗСУ після початку повномасштабної війни. Хореограф і зірка "Танців з зірками" свідомо відмовився від публічного життя, але під час короткої відпустки все ж таки погодився розповісти журналістам про свою службу.

В інтерв'ю УНІАН Дікусар поділився новим досвідом та ставленням до цивільного життя. За словами Дікусара, військова служба не принесла йому жодної поваги з боку цивільних.

Читайте також: Я б не згадав: Дмитро Дікусар поділився ставленням до Влада Ями, який живе у США.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Коли я одягаю військову форму, то бачу тільки те, що люди відводять очі, бояться. Дехто може боятися військових як таких, комусь, можливо, соромно. Я думаю, що нас можуть плутати з ТЦК, тому й тікають від нас, - сказав 38-річний танцюрист. - Зараз я не відчуваю переваги, що я військовий. Я більше відчуваю страх, паніку і роздратування. На жаль. Нас, військових, це більше турбує, ніж те, хто став секс-символом. Нам потрібна звичайна повага з боку людей. Зараз я, як військовий, не можу пройтися вулицею, пишаючись тим, що я військовий".

За словами Дікусара, після 24 лютого 2022 року він довго не роздумував над тим, чи потрібно йому записуватись у добровольці.

"Чесно кажучи, я був упевнений, що всі підуть на фронт, а виявилося, що не всі. Звичайно, це жарт. Але зараз ми справді зрозуміли, що це повномасштабна війна. Якщо не зараз іти захищати країну, то коли? Що ще має трапитися, щоб ти, як чоловік та українець, взяв до рук зброю пішов захищати державу? Мені здавалося, що це саме той момент, коли кожен має зробити такий вибір", - сказав він.

Читайте також: Подруга Козловського відповіла на закиди, що він пішов на фронт попіаритися.

Дмитро не приховує, що в моменти сильної втоми та нервового виснаження йому хотілося виїхати з певних локацій, але він ніколи не думав залишити армію.

"Півроку тому я був у цивільному житті, мені було дискомфортно. Я не відчував себе у своїй тарілці. З одного боку, воювати страшно. З іншого - ходити і дивитися на людей, уявляти, що зараз ніби нічого не відбувається - не вийде. Все одно перед очима картинки, які ти не зможеш розбачити і забути. Ти пам'ятаєш втрати, людей, які загинули. Як це можна забути і повернутися до звичайного життя?" - каже він.

Раніше Дмитро Дікусар розповів, що зможе повернутись на танцювальний паркет лише після повної перемоги над ворогом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші