Лайм

Тарас Тополя відповів на закиди, що піарився на воєнній темі, а тепер не повертається на фронт

Артист не приховує, що не має бажання знову бути на бойових позиціях

Тарас Тополя разом з іншими учасниками гурту "Антитіла" близько пів року служили парамедиками у 130-му батальйоні ТРО, а минулого року стало відомо, що їх вивели в резерв. Після служби фронтмену колективу дорікають за те, що він піарився на темі війни, а нині не має бажання повертатися на фронт.

Лідер популярного українського гурту прокоментував подібні закиди на свою адресу та пояснив, що думає з цього приводу. Зокрема, в інтерв'ю виданню "ТиКиїв" Тополя пригадав, як разом із колегами та побратимами виконував складні бойові завдання, і виконував їх на належному рівні.

Читайте також: Мобілізувався у 58 років: актор Костянтин Костишин розповів про свою службу у ЗСУ.

Гурт "Антитіла"Фото: instagram.com/antytila_official

"Я познайомлю того, хто так говорить, з командиром 130-го батальйону. Він розкаже, як "Антитіла" піарились і скільки разів ледь не загинули під час виконання бойових завдань. Ми - парамедики й виконували нашу військову роботу так, як це було потрібно. Ми витягували наших побратимів, на щастя, живими, пораненими, але живими. Ми були під мінометними, артилерійськими обстрілами та зі стрілецької зброї", - говорить Тарас.

Раніше музикант відкрито заявляв, що не має бажання повертатися на фронт. Протилежне рішення, за його словами, можливе лише у тому випадку, якщо Головнокомандувач видасть наказ, що "Антитіла" мусять знову стати частиною 130-го батальйону.

"Але я відверто і неодноразово казав, що повертатися туди я б не хотів. Ми поза фронтом робимо багато важливих справ для фронту," - каже він.

Читайте на тему: На службі: Козловський показав себе у військовій формі на тлі чуток, що він більше не у ЗСУ.

Що стосується творчості у період війни, то, на думку виконавця, вона є важливою та незамінною. Оскільки, як говорить співак, саме через слова та музику люди можуть переживати події навколо та відчувати приємні емоції навіть в тих умовах, які є зараз. В якості прикладу Тополя пригадав, що навіть в Аушвіці та Бухенвальді (нацистські концентраційні табори) були ті, хто співав, щоб таким чином підняти дух іншим.

Фото: instagram.com/antytila_official

"Артисти потрібні країні завжди, навіть під час війни. Артисти — це люди, які мають дар творця відчувати події навколо і передавати це відчуття мелодією і словом. Артисти наповнюють емоціями життя інших, дають їм розраду, сльози, щастя, сміх, відкривають нові сенси через творчість, - коментує цю тему знаменитість. - І якщо хтось скаже, що вони не потрібні, вони все одно будуть, бо певним людям притаманно творити, вони самореалізовуються у творчості.

Навіть в Аушвіці та в Бухенвальді були артисти, таланти, які попри приреченість і неймовірні знущання, все одно співали, щоб підняти дух інших та вселити надію. Навіть у штурмових загонах є свої артисти, таланти одягнуті у піксель. Звичайно, характер творчості війна змінює, це очевидно, але артисти були, є і будуть".

  • Дуже стараюся: нещодавно Наталка Денисенко розповіла, як підтримує стосунки на відстані з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників