Лайм

Відомий український актор відповів на закиди, що не має права носити військову форму

Артист прокоментував хейт у свій бік

Український актор Олексій Тритенко поповнив лави ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення, проте цього не афішував. Наразі зірка фільмів "Крути 1918" і "Чорний ворон" розповів про свою службу, оскільки все частіше став чути на свою адресу закиди, мовляв, він не має права носити військову форму.

"Помітив, останнім часом, поновлення хворобливої уваги до того що я ношу військову форму, і маю нахабність зʼявлятись у ній на деяких світлинах", - написав Тритенко в Instagram і опублікував виписку з наказу командира військової частини про призначення його водієм автомобільного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення з 24 лютого 2022 року.

Читайте також: Мобілізувався у 58 років: актор Костянтин Костишин розповів про свою службу у ЗСУ.

Фото: instagram.com/alexey_tritenko

Виходячи з документа, Олексій мобілізувався до 206-го окремого батальйону територіальної оборони - військової частини, що належить силам ТрО ЗСУ. Тритенко служить у складі 112-ї окремої бригади територіальної оборони. Бригада перебуває у складі регіонального управління "Північ" сил ТрО.

"Що ж, доводжу до вашого відома: військову форму я вдягнув, с початком повномасштабного вторгнення, нижче додаю наказ про моє залучення до лав ЗСУ (звісно, це узгоджено із командуванням) і з того часу, з честю ношу однострій, та є чинним військовослужбовцем Збройних Сил України", - відповів актор хейтерам і додав, що служить у званні молодшого сержанта.

Фото: instagram.com/alexey_tritenko

Олексію Тритенку 42 роки. Свою акторську кар'єру уродженець Запоріжжя розпочав у 2003 році, знявшись у картині "Особисте життя офіційних людей". Найвідоміші його кінопроекти: "Сашка", "Коли ми вдома", "Крути-1918", "Чорний ворон", "Хайтарма", "Догори дриґом", "Я, Ніна", "Мирний-21".

Фото: instagram.com/alexey_tritenko

Раніше Віталій Козловський показав себе у військовій формі на тлі чуток, що він більше не у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків