Лайм

На службі: Козловський показав себе у військовій формі на тлі чуток, що він більше не у ЗСУ

Знаменитість спростував можливі припущення

Виконавець та військовослужбовець Віталій Козловський вперше за останній час вийшов на зв'язок із підписниками у соцмережах. На тлі припущень, що він нібито більше не в ЗСУ, артист зробив нову заяву.

Так, в Instagram чоловік зазначив, що наразі його служба триває, з ним усе добре. Він додав, що, можливо, хотів би поділитися із шанувальниками творчими новинами, проте, на його думку, зараз це не зовсім на часі.

Читайте також: Зробили вже дві операції: художниця Гапчинська розповіла про стан чоловіка після поранення на фронті.

Фото: instagram.com/stories/vkozlovsky_music

"Приємно з'явитися перед вами, тому що дірект завалений повідомленнями. Зі мною все добре. На службі, як на службі. Мені б хотілося вийти до вас з гарною новиною, як мінімум якоюсь творчою, що виходить нова пісня або відео. Але на все свій час", - сказав Козловський.

Також музикант звернувся до фанатів за допомогою. Він попросив їх долучитися до збору на генератор, а вже згодом повідомив, що збір закритий. Віталій подякував користувачам за активну участь у донатах.

Фото: instagram.com/stories/vkozlovsky_music

Нагадаємо, про те, що Козловський нібито вже не на фронті, нещодавно заговорив Ігор Кондратюк. Колишній продюсер співака поділився, що судові виплати від чоловіка припинилися у жовтні минулого року, і через це Кондратюк припустив, що Козловського могли позбавити офіційної зарплатні військового.

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: він не має офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хтось з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми із законом? Ні. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув», - йшлося у заяві продюсера.

На подібні припущення Кондратюка Козловський відреагував досить емоційно. В Instagram-stories він оприлюднив скриншот новини та супроводив публікацію коротким підписом: "За*бав".

Читайте на тему: Є медалі "За відвагу": Оксана Білозір розповіла, за що отримала статус учасниці бойових дій.

Також ще одним приводом для чуток стосовно того, що артист нібито більше не служить, стало нещодавне фото у мережі. Так, Віталій позував на знімку із жінками під час прогулянки Києвом. Він був у компанії своєї менеджерки Юлії Бакуменко та подруги Ніли Максимчук. Виконавець постав у цивільному вбранні.

Фото: facebook

Як відомо, Козловський мобілізувався в червні 2023 року. В середині липня він закінчив програму бойової підготовки, а далі на нього чекали присяга і розподіл. Після складання присяги захисник опинився у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж", де служив кілька місяців. В жовтні зірка оголосив, що його перевели до іншого підрозділу.

  • Не знаю, чи він воює: раніше ведуча та виконавиця Анжеліка Рудницька теж засумнівалася в Козловському, який "виставляє фото у формі".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації