RU  UA

Дізнатися

Олена Зеленська у Лондоні зустрілася з королевою Каміллою: яким був образ першої леді

Дружина президента України розпочала свій візит до Британії

В межах робочої поїздки до Великої Британії Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою, щоб особисто подякувати королівській родині за послідовну підтримку України у боротьбі за свою свободу.

У своєму Telegram перша леді процитувала британського монарха та показала кадри зустрічі з його дружиною: "Рішучість і сила українського народу не припиняє надихати", – сказав Король Великої Британії Чарльз III у зверненні з нагоди других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну"

Читайте також: Перша леді Німеччини на зустрічі з Оленою Зеленською повторила її фірмовий стиль: фото.

Фото: FirstLadyOfUkraine

Для зустрічі із дружиною короля Чарльза у Кларенс-хаусі перша леді обрала сучасний образ у контрастних відтінках. Дружина президента України одягла вкорочений твідовий жакет українського бренду Litkovska молочного кольору та чорні палаццо зі стрілками – улюблений тренд Олени Зеленської.

Образ вона доповнила туфлями-човниками в тон штанів та акуратними сережками Gunia - український бренд виняткових речей, вироблених на основі традиційних етнічних культур.

Фото: FirstLadyOfUkraine

"Подякувала королівській родині та всьому Сполученому Королівству за послідовну підтримку України, за прихисток 200 тисяч українських біженців і регулярні зустрічі з ними (Король і Королева не раз відвідували Український центр у Лондоні)", - написала Олена Зеленська.

І висловила впевненість, що британський та український народи мають спільні цінності: життя, свобода, демократія. "Продовжуємо відстоювати їх разом", - наголосила дружина президента України.

Фото: FirstLadyOfUkraine

Раніше Олена Зеленська відвідала виставку у розкішній вишиванці з кольоровими квітами.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии