Лайм

Учасник Twenty One Pilots в новому кліпі з'явився у бандані з українським написом: відео

Українці подякували зірці за змістовний жест

Американський дует Twenty One Pilots повідомив про вихід нового альбому у найближчому майбутньому. До нової платівки під назвою "Clancy" буде входити трек "Overcompensate", і у кліпі до цієї пісні барабанщик Джош Дан з'явився у бандані з українським написом.

Так, в опублікованому відео можна побачити, як музикант постає в аксесуарі українського виробництва. На бандані видніється напис "факелоносець". Річ артист розмістив на каптурі своєї куртки.

Читайте також: Американська співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з російським триколором.

Джош ДанФото: twitter

На красномовний жест звернув увагу колишній радник президента Зеленського Ігор Новіков. Він вже прокоментував ситуацію і на своїй сторінці у соцмережі X (Twitter) написав наступне: "Величезна подяка Twenty One Pilots. На бандані Джоша українською написано "Факелоносець". Вітаємо з чудовим новим синглом!".

В коментарях під кліпом українці дякують музикантам за підтримку нашої країни та не шкодують приємних слів, вітаючи їх з прем'єрою. Кілька коментарів на цю тему можете побачити на сторінці нижче:

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Читайте на тему: Даймо їм все, чого вони потребують: лідер U2 Боно зі сцени потужно підтримав Україну.

Вихід свіжого альбому музикантів запланований на травень. Що ж стосується композиції "Overcompensate", то вона вражає слухачів шаруванням синтезаторів, динамічним брейкбітом та альтернативним звучанням.

Twenty One Pilots вже далеко не вперше підтримують Україну. У березні 2022 року, на початку повномасштабної російсько-української війни, дует скасував виступ у Москві, який був запланований на 10 липня. Тоді в Instagram артисти зробили офіційну заяву:

“Зважаючи на трагічні події, які відбуваються зараз, ми з великим сумом повідомляємо про скасування нашого шоу в Москві. Ця новина видається незначною, враховуючи серйозність ситуації. Але мир переможе, а ми, сподіваємося, з часом зможемо відвідати вас знову. Ми підтримуємо Україну”.

Нагадаємо, Twenty One Pilots був створений у 2009 році вокалістом Тайлером Джозефом, а також Ніком Томасом та Крісом Салі (обидва пішли з гурту у 2011 році). Після відходу Ніка та Кріса до складу дуету входить Джозеф та ударник Джош Дан. Артисти виконують музику, поєднуючи різні жанри: від альтернативного хіп-хопу до поп-року, від електроніки до фанку та інших напрямків.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину