Лайм

Меладзе привітав з 20-річчям доньку-українку, яка під час війни переїхала до США

Чоловік має трьох дітей від попередніх стосунків

29 лютого свій день народження відзначає Лія Меладзе - донька продюсера та композитора грузинського походження Костянтина Меладзе, який нещодавно розлучився з Вірою Брежнєвою. У соцмережах він привітав дівчину зі святом, а також показав спільне фото із нею.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. "Ліюшка, 20", - йдеться у підписі до серії кадрів. На одному з опублікованих знімків чоловік люблячим поглядом дивиться на доньку, на інших кадрах - позує сама. Вочевидь, фото були зроблені у різні періоди її життя.

Читайте також: Валерій Меладзе на корпоративі сказав "Героям слава!", але потім вирішив "виправитися": відео.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Лія Меладзе, як відомо, у період повномасштабної війни перебралася жити до Америки, де, ймовірно, проходить навчання. У соцмережах вона демонструє проукраїнську позицію, закликаючи своїх підписників підтримувати наших захисників донатами та іншими добрими справами.

Чіткі громадянські погляди Лія виявила ще на початку повномасштабної російської агресії. Зокрема, у лютому 2022 року вона написала слова підтримки українцям та запевнила, що перемога так чи інакше настане:

"Україна, країна моєї душі та мого серця, моя батьківщина, незамінна. Я пишаюся своєю національністю. Не має значення, де я буду, але я завжди з гордістю буду говорити про те, що я з тої країни, де Карпатські гори, де море, де пам’ятники, де народилося стільки талановитих письменників, поетів, художників, де найдобріші люди, де щирі посмішки, де найвеселіші дідусі та бабусі, де найцікавіша історія".

Фото: instagram.com/meladzemusic

Окрім того, раніше учасниця "Голосу країни-12" заспівала пісню Ніни Матвієнко та Дмитра Монатіка під назвою "Цей день". Свій блог юна артистка на даний момент веде двома мовами: українською та англійською. За українкою в Instagram стежать близько 27 тис осіб. На сторінці вона час від часу ділиться фото з повсякденного життя, а також деякими думками.

Читайте на тему: Сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка під час війни разом зі своїм сином Русланом.

Фото: instagram.com/meladzemusic

На відміну від своєї доньки-іменинниці, Меладзе має не таку позицію стосовно російської агресії проти України. Про цю тему він згадав лише одного разу, опублікувавши у перші дні повномасштабної війни чорний квадрат із підписом "Нет войне". Після цього будь-які заклики припинити геноцид українського народу та звернення до росіян з його сторони зникли.

Згодом ЗМІ почали писати про те, що чоловік виїхав із Росії, а пізніше з'явилася інформація, що він продовжив співпрацю з громадянами цієї країни. Віра Брежнєва, яка була у законних стосунках з грузином 7 років, висловлювалася про розлучення з ним, про те так і не зізналася, чи справа у різних політичних поглядах, чи все ж ні.

Нагадаємо, Лія Міладзе народилася у шлюбі Костянтина Меладзе з українкою Яною Сум. Батьки дівчини розлучилися через 19 років спільного життя, після чого композитор переїхав із Києва до Москви. Також від шлюбу з Сум чоловік має дочку Алісу та сина Валерія.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків