Лайм

Представниця України на "Міс Європа" розповіла про погрози росіян після конкурсу

Дівчина розкрила нові подробиці скандалу

Українка Мілена Мельничук, яка зіштовхнулася з хейтом росіян перед "Міс Європа-2024", заявила, що погрози від громадян країни-агресорки продовжилися й після конкурсу.

У розмові зі Славою Дьоміним представниця України на конкурсі в Лівані розповіла, що їй продовжують дзвонити з Росії, атакувати її сторінки в соціальних мережах та погрожувати вбивством.

Читайте також: Учасниця "Міс Європи" з Білорусі визвірилася на українку, яка розповіла про погрози на конкурсі.

Фото: instagram.com/milena.melnichuk

"Вони дзвонять на особистий номер телефону, погрожують мені, пишуть негативні коментарі моїй сім'ї, моїй мамі, у неї є Instagram. Пишуть: "Ми тебе знайдемо, ми знаємо, де ти живеш, у тебе будуть дуже великі проблеми. Ми тебе вб'ємо, відріжемо тобі голову". І надсилають стікер українського військового, який, на жаль, загинув і пишуть, що зроблять зі мною те саме, типу готуй своє миле личко, ми тобі так само відріжемо голову", - розповіла українка про погрози росіян.

Мілена каже, що до кіберполіції не зверталася, оскільки "не бачить у цьому сенсу".

"Це тисячі людей. Щодня в коментарі, в дірект пишуть і на кожного писати заяву - немає сенсу. Це просто дурні росіяни, яким нема чим зайнятися і замість того, щоб щось міняти у своїй країні і мінімально піти зробити мітинг, вони витрачають свій час, щоб записати мені погрози. Це неадекват повний", - сказала Мельничук.

Фото: instagram.com/milena.melnichuk

Також українка розповіла про погрози організаторів конкурсу "Міс Європа", що проходив у Бейруті, столиці Лівану. За словами Мілени, напередодні фіналу до неї в номер увірвався син головного організатора заходу і почав вимагати, щоб вона видалила "сторіз", в якій розповіла про "пекло" на конкурсі.

"Говорив, що я забруднюю репутацію конкурсу, що він переклав у перекладачі те, що я написала і щоб я негайно це видалила, бо буду мати великі проблеми і я дуже сильно про це пошкодую. Це арабська країна і там могли зробити все що хочеш, тому я хотіла якнайшвидше виїхати з цієї країни, щоб бути в безпеці", - поділилася дівчина.

Конкурс "Міс Європа-2024" проходив у Лівані з 15 до 25 лютого. Призові місця організатори віддали країнам-агресорам: перше – Росії, третє – Білорусі. Україна, за словами Мілени, увійшла до топ-5.

"Дякую кожному, хто голосував за мене! Завдяки вам я увійшла до топ-5 і виборола 1 місце у категорії юна міс Європи. Мені соромно про це говорити, бо конкурс виявився продажним, але наша з вами перемога без грошей, чесно, щиро і завдяки вашим голосам це те, що неможливо підробити!", - написала українка у себе на сторінці.

Фото: instagram.com/milena.melnichuk

Після скандалу на "Міс Європи" стало відомо, що Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита