Лайм

Учасниця "Міс Європи" з Білорусі визвірилася на українку, яка розповіла про погрози на конкурсі

Після скандалу дівчина спробувала виправдатися

Конкурс краси міс "Європа-2024", який цього року проходив у Лівані, став справжнім пеклом для представниці України Мілени Мельничук. Окрім погроз та принижень з боку організаторів і росіянки, на українку вилилася порція бруду з вуст білоруски Ірини Максимович.

Громадянка Білорусі накинулася на дівчину під час поїздки в автобусі через те, що їй не сподобалося слухати новини з України з вибухами, які Мілена вмикала у період перебування на заході. У мережі пропускають, що Максимович була в нетверезому стані, коли наговорила купу нагресивних нісенітниць на адресу іншої людини.

Читайте також: Співачку Лущинську зацькували за пісню "Танцюю гопака": дівчина хотіла вчинити самогубство.

Мілена МельничукФото: instagram.com/milena.melnichuk

Білоруска зробила кілька заяв стосовно зовнішності українки, назвала її "провокатором", а також зневажливо висловилася про війну в Україні, яку розв'язала Росія.

"Вона щодня вмикала новини демонстративно на весь автобус, де сиділи всі конкурсантки, зі своїми бомбами, та говорила про те, що в неї загинув брат, - видала учасниця. – Ми йдемо на міжнародні конкурси високого рівня, а ось ви, де сиділи, там і сидітимете".

Конкурсантка і далі б продовжувала демонструвати неадекватну поведінку, якби її не зупинили власні подруги. Їм довелося відтягувати дівчину за руки. Пізніше громадянка Білорусі вийшла на зв'язок у соцмережах та закликала усіх свідків не поширювати іншу інформацію стосовно цієї ситуації. Вона виправдалася заявою про те, що "хоче зберегти усім нерви", і у той же час в Instagram прокоментувала хейт на свою адресу.

"Давайте так: ми зберігаємо тишу. Ось там, де вони роздмухують, нехай вони пишуть, витрачають свою енергію, час. Мені ніколи цим займатися. Я сподіваюся, що ви мене підтримаєте у цьому напрямку. Я нічого не коментуватиму. Нікого ображати не буду, бо я доросла людина", - заявила Максимович.

Читайте на тему: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Ірина Максимович Фото: instagram.com/irina.ray2744

Подібними вибриками білоруска лише підтвердила, що на конкурсі справді ігнорували геноцид українців, намагалися подружити учасниць ворожих сторін, а українка під час перебування на заході потерпала від жахливого ставлення з боку як конкурсантів, так і організаторів.Тим не менше, навіть попри ці фактори, Мілена Мельничук все ж намагалася самостійно розповідати світові про війну, яка триває в Україні, вмикаючи для цього відео з наслідками жахливої російської агресії.

Максимович, яка посіла третє місце на конкурсі краси, віддала за цей титул близько 5 тис євро, а росіянка Роза Гадієва, яка стала переможницею, заплатила близько 20 тис євро, про що раніше розповідала у соцмережах Мельничук.

росіянка та білоруска на конкурсіФото: instagram.com/irina.ray2744

Нагадаємо, конкурс "Міс Європа-2024" з проходив з 15 по 25 лютого в Лівані. Після скандалу з приниженням представниці України Росію позбавили права брати участь у конкурсі краси "Міс Світу-2023", фінал якого пройде в Індії 9 березня 2024 року. Відповідне рішення повідомила голова оргкомітету "Міс Україна" Вероніка Щипцова.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків