Лайм

Підтримує Україну: зірка "Володаря перснів" з'явився на червоній доріжці у футболці з тризубом

Знаменитість відомий активною критикою Трампа

Американський актор Вігго Мортенсен, відомий за роллю Араґорна в кінотрилогії "Володар перснів", - один з тих зірок, хто підтримав Україну та засудив російську агресію. Солідарність з нашою країною 65-річний чоловік продемонстрував за допомогою одягу з українською символікою.

Так, знаменитість зʼявився на червоній доріжці кінофестивалю у Глазго у чорній футболці з тризубом. "Ми підтримуємо українців у боротьбі проти російської агресії, проти людей, які їй потурають. Як у Росії, так і за її межами", – сказав Мортенсен. Про це пише Daily Mail.

Читайте на тему: Учасник Twenty One Pilots в новому кліпі з'явився у бандані з українським написом: відео.

Вігго МортенсенФото: Getty Images

Актор відомий критикою колишнього президента Дональда Трампа, коли той був на посаді. І на тлі ситуації, коли республіканці намагаються заблокувати військову допомогу Україні, чоловік закликав не забувати про підтримку народу нашої країни.

"Два роки смерті, руйнування та неймовірних страждань українського народу. Щоб будь-хто в моїй рідній країні, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу ігнорував варварство, захоплення землі Путіним і його уряд, що як на мене – незрозуміло і не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення до територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна", – казав Мортенсен у ролику, яке з’явилося на сторінці платформи United24.

Нагадаємо, найбільше зірка відомий за зйомками у "Володарі перснів", як вже зазначалося вище. Цікаво, що спершу запрошений на роль Араґорна у трилогії був запрошений актор Стюард Таунсенд, який покинув знімальний майданчик. Після цього режисер та продюсер Пітер Джексон зателефонував Мортенсену з пропозицією замінити вибулого. Порадившись із сином, Віґґо прийняв пропозицію.

Читайте також: Американська співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з російським триколором.

Фото: Getty Images

Мортенсен був одружений із вокалісткою панк-групи X Крістін (Іксен) Червенкою. Вони познайомилися на зйомках фільму "Порятунок!". Одружилися 1987-го, а розлучилися 1998 року. 28 січня 1988 в пари народився син Генрі Блейк Мортенсен.

З 2009 року чоловік перебуває у стосунках з іспанською акторкою Аріадною Хіль. Вільний від роботи час американець данського походження любить проводити з родиною або на самоті, не приймаючи надто активну участь у світській тусовці.

Також актор - триразовий претендент на премію Оскар. У списку його інших відомих кіноробіт: "Зелена книга", "Капітан Фантастік", "Злочини майбутнього", "Виправдана жорстокість", "Ідеальне вбивство", "Падіння", "Тринадцять життів", "Хоббіт: Несподівана подорож" та інші.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)


Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото