Лайм

Його могли вбити: Злата Огнєвіч розповіла про шахрая, який ошукав зірок на 10 млн гривень

Наразі слідство продовжується, чоловіка оголосили в міжнародний розшук

Злата Огнєвіч розповіла подробиці скандалу, пов'язаного із шахраєм Тарасом Доненком, який ошукав зірок на чималу суму коштів. Нагадаємо, у списку тих, хто опинився у числі його "жертв", були також Руслана та гурт "Скай".

Цього разу в рамках програми "Міністерство прем'єр" артистка озвучила нові деталі, що стосуються розслідування. Зокрема, вона припустила, що, можливо, чоловіка вже немає в живих. Подібну думку Злата висловила на тлі інформації, яка їй відома. Виявляється, Доненко, окрім того, що "кидав" зірок на гроші, також займався купівлею криптовалюти на ці самі нечесно отримані суми. Огнєвіч каже, що колеги з цієї сфери могли з ним жорстоко розправитися.

Читайте також: Cпівака-зрадника Мішу Марвіна ошукали у РФ майже на 100 тис грн: що до цього призвело.

Злата ОгнєвічФото: instagram.com/zlata.ognevich

"Якщо брати нас всіх артистів, загалом він (Тарас Доненко) завдав збитків на 10 млн грн. І зараз у мене є інформація, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. І що взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці "друзі", злочинці. Зараз у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, бо триває слідство. Його вже оголосили в міжнародний розшук", - говорить співачка.

Скандал виник наприкінці минулого року, коли Огнєвич разом з іншими знаменитостями почали скасовувати свої концерти. Вони розповіли, що організатор виявився шахраєм, і у сукупності накрав близько 10 мільйонів гривень. Отримавши чималі суми, чоловік просто зник без усіляких пояснень.

Читайте на тему: Викрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у потягу "Укрзалізниці".

Огнєвіч повідомила про шахрая наприкінці минулого рокуФото: instagram.com/zlata.ognevich

Раніше повідомлялося, що аферисту Доненку 38 років, і свою схему він планував кілька років, припускав Лідер гурту "Скай" Олег Собчук.

"Він придумав довготривалу схему – поступово втирався в довіру. Це була кількарічна спланована схема, як на мене. Але йому це не минеться – ми докладемо усіх зусиль, щоб це не спустилося на гальма", - висловлювався про ситуацію музикант.

гурт "Скай" Доненко також "кинув" на грошіФото: instagram

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у місті Київ Дмитро Грищенко заявляв, що у разі підтвердження вини Доненку може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.

"За певним фактом вже розпочате кримінальне провадження. Воно розпочате за 2 ч. статті 191 Кримінального кодексу України – це привласнення та розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання особливим становищем. По даному кримінальному провадженню проводяться першочергові слідчі дії. Особі, яка буде визнана винною у суді, загрожує покарання позбавленням волі від 5 до 8 років", - коментував скандал представник поліції.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину