Лайм

Ставили діагноз "безпліддя": Євген Кот з дружиною розповіли про довгоочікувану вагітність

Пара озвучила труднощі, з якими довелося зіштовхнутися

Днями Євген Кот і його дружина Наталія Татарінцева повідомили, що нарешті стануть батьками. Протягом кількох років їм не вдавалося завагітніти, і причиною цьому був невтішний діагноз, який поставили лікарі, - безпліддя.

У Instagram пара детальніше розповіла, через що їм довелося пройти. Зокрема, у пості вони зазначили, що в якийсь момент всерйоз задумалися про штучне запліднення, проте від цієї ідеї родина все ж відмовилась: "Ми намагались завагітніти чотири роки. Нам ставили діагноз – безпліддя. Ми рік працювали з репродуктологом і вже були готові на ЕКО…".

Читайте на тему: 48-річна Наталя Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Женя Кот і Наталія ТатарінцеваФото: instagram.com/kot_jenya

Наталія та Євген вирішили, що будуть просто чекати настання дива. На щастя, воно таки справді трапилося. "Потім обійняли одне одного і вирішили просто чекати, поки до нас прийде наше диво. Тим часом кохались, жили наше життя, створювали нові проєкти і були готові до всього, що до нас приходить. А прийшло найочікуваніше в найнеочікуваніший момент, і ми до цього готові", - поділилися майбутні батьки.

Раніше обраниця Євгена Кота, яка є чемпіонкою України з художньої гімнастики та чотириразовою чемпіонкою світу з танців на пілоні, ділилася іншими складнощами стосовно вагітності. У соцмережах вона писала, що стати матір'ю їй заважали також і "відлуння спорту".

"Це стреси, це кількість виступів, постійний адреналін, адже у мене були виступи кожні 3 дні. Як у дівчини, яка стресує кожні 3 дні і фізично працює, моя гормональна система одного дня сказала: "Окей, ми поки що почекаємо. Звичайно, я переживаю, адже це мій стан як жінки”, - ділилася Татарінцева.

Читайте також: Нас тепер троє: виконавець хіта "Провела екскурсію" Parfeniuk і його кохана стануть батьками.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Проте, навіть попри ці труднощі, вона продовжувала вірити у свою мрію: "Я працюю над цим щомісяця, це жіноча така робота, і внутрішня, і з головою, і з гормонами. Щомісяця два тижні ти віриш у те, що все здійсниться, а потім два тижні у тебе депресухи. Коли ти розумієш, що ще один місяць і воно не склалося. Ти починаєш знову себе піднімати".

Також зіркове подружжя навіть замислювалося над тим, щоб стати батьками для малюка з дитбудинку. Наталія та Євген в майбутньому мріють мати велику родину, де будуть двоє, троє і більше дітей.

"Ми не відкидаємо того, що, можливо, у своєму житті ми усиновимо дитину. Зрозуміло, що ми хочемо самі все спробувати, але й розуміємо ситуацію, яка склалася до війни, особливо під час війни. Скільки дітей залишилося без батьків”, - коментували цю тему майбутні батьки.

Читайте на нашому сайті: Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина всиновить ще одну дитину.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Нагадаємо, з Наталією Татарінцевою Кот одружився у січні 2019 року. Вони познайомилися під час зйомок шоу "Україна має талант", де Наталія тоді брала участь, а Євген був на посаді режисера-постановника номерів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео