Лайм

Куди зникла Вікторія Петрик і які скандали пов'язані з ім'ям зірки "Дитячого Євробачення"

Зараз співачці 26 років

Вікторія і Анастасія Петрик у дитинстві представляли Україну на багатьох конкурсах та займали престижні місця. Нині рідні сестри не з'являються на публіці і багато хто не знає, де живуть й чим займаються співачки під час повномасштабної війни. Куди зникла молодша Настя ми писали раніше, а в цьому матеріалі розповімо про Петрик-старшу та про скандали, пов'язані з її ім'ям.

Читайте також: Що стало з сестрами Опанасюк з дуету Анна-Марія, які не могли відповісти на запитання про Крим.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Вікторія Петрик народилася 21 травня 1997 року в Одесі, згодом родина переїхала до села Нерубайське. У 2008 році 11-річна українка перемогла у Нацвідборі на "Дитяче Євробачення", а на самому конкурсі, що проходив на Кіпрі, посіла друге місце з україномовною піснею "Матроси".

У 2010 році Вікторія представляла Україну на міжнародному конкурсі "Нова хвиля", де посіла перше місце, яке поділила з представниками Вірменії. Її молодша сестра Анастасія перемогла у молодшій віковій групі.

У 2016-му Петрик-старша захотіла потрапити на доросле "Євробачення" і прийшла на Національний відбір. Тоді вона була наймолодшою учасницею українського відбору, у якої глядачі помітили "зіркову хворобу". 18-річна Вікторія зверхньо відповідала на критику Андрія Данилка, Руслани та Костянтина Меладзе, які були у складі журі.

Після програшу в Нацвідборі Вікторія зникла з публічного простору, а у 2017 році стало відомо, що вона народила первістка - сина Давида. Батька дитини Петрик приховувала, а на рідкісних знімках обличчя обранця закривала смайликами. Підписники підозрювали, що чоловік набагато старший за тоді ще 19-річну дівчину або може мати проблеми із законом.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Пізніше з'ясувалося, що всі ці припущення виявились вірними. У січні 2022 року в Одесі затримали 40-річного місцевого жителя за підозрою у викраденні автомобіля. Місцеві ЗМІ тоді писали, що йдеться про чоловіка Вікторію Петрик – Володимира Андрушкевича. До цього чоловік вже був судимий за крадіжку і отримав обвинувальний вирок із випробувальним терміном.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Де зараз знаходиться Вікторія Петрик – точно невідомо. Ймовірно, вона живе в Іспанії - саме таке місце розташування можна побачити в її профілі в Instagram. Відомо, що її 21-річна сестра після початку повномасштабного вторгнення РФ із Одеси перебралася до США, штату Філадельфія. Також в Америці перебувають батьки сестер.

Читайте також: Куди зник співак Євгеній Літвінкович – зірка українських вокальних шоу, якого називали жінкою.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

До початку великої війни Вікторія разом із сестрою багато разів їздила на фестивалі і конкурси в Росію, хизувалася підтримкою співаків-путіністів, зокрема Філіпа Кіркорова, який відкрито підтримує агресію РФ в Україні.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Після 2014 року сестри Петрик кілька разів виступали в анексованому Росією Криму.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

У 2016 році якраз напередодні Нацвідбору на "Євробачення", в одному з інтерв'ю Петрик-старша заявила: "Артисти можуть, незважаючи на цю ситуацію, літати в різні країни. У нас був нещодавно концерт у Москві, ми співали українські пісні і нам аплодували стоячи. Нам кажуть, ми не хочемо воювати".

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Після 24 лютого 2022 року 26-річна Вікторія не написала жодного допису про війну в Україні та злочини Росії. Натомість вона продовжила вести свій блог із 15-тисячною аудиторією російською та виконувати пісні зірок-рашистів.

Фото: instagram.com/viktoria_petryk

Дізнайтеся також, що зараз із Дунканом Лоуренсом - переможцем "Євробачення", який зіграв весілля з чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки