Лайм

Ріта Ора у вбранні українського бренду прикрасила обкладинку L'officiel: фото

Світова зірка підтримує дизайнерів з України

Ріта Ора дедалі частіше вибирає одяг українських брендів. У лютому британська співачка прогулялася Нью-Йорком у костюмі Litkovska, а тепер прикрасила обкладинку бразильського L'officiel у вбранні GASANOVA.

На сторінках свіжого номера світова зірка позує у шортах з високою посадкою та кристалічними елементами, чорному топі та піджаку в тон авторства дизайнерки Ельвіри Гасанової. Фотографії Ріти Ори розмістили на сторінці бренду в Instagram.

Читайте також: Барбара Стрейзанд розповіла про своє українське походження та показала символічну вишиванку: фото.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

GASANOVA – український модний бренд, заснований Ельвірою Гасановою в Донецьку у 2013 році. У своїх колекціях дизайнерка віддає перевагу оригінальному крію, цікавому поєднанню тканин і розкішному оздобленню кристалами Swarovski. Речі з напівпрозорої сітки, посипаної камінням, вже встигли стати візитівкою бренду.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

У речах Гасанової сяють Періс Хілтон, Джіджі Хадід, сімейство Кардаш'ян-Дженнер та інші світові знаменитості. У вбраннях GASANOVA також можна побачити українських селебриті та першу леді України. В костюмах бренду Олена Зеленська з'являлася на третьому саміті перших леді та джентльменів у Києві та під час недавніх візитів до США та Канади.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

Ельвіра Гасанова також є засновницею українського бренду чоловічого одягу Damirli, який створив унікальну вишиванку для колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Ріта Ора підтримує нашу країну не лише модним способом. На "Євробаченні-2023", яке Британія проводила від імені України, співачка вийшла на сцену з українською біженкою. На сцені пісенного конкурсу світова зірка та 12-річна дівчинка з Рівного показали зворушливий номер про втрачене через війну дитинство.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

Раніше ми розповідали, що дизайнер Іван Фролов, авторству якого належать образи TVORCHI для "Євробачення-2023", створив парадну форму для української збірної на Європейських іграх-2023.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil