Лайм

Акторка Келлі Разерфорд одягла особливу сукню-вишиванку українського бренду: фото

У гардеробі голлівудської зірки з'явилася річ GUNIA Project

Американська акторка Келлі Разерфорд - велика шанувальниця речей українських дизайнерів, зокрема вишитих суконь. У березні 2023-го зірка серіалів "Пліткарка" та "Район Мелроуз" з'явилася на публіці у сукні-вишиванці Юлії Магдич, цього разу знаменитість обрала особливе вбрання з вишивкою з різних регіонів України.

Акторка одягла сукню "Лукія" українського бренду GUNIA Project з білої тканини з натуральним складом. У бавовняній вишиванці 55-річна Келлі позувала у ліфті. Разерфорд не лише показала свій стильний ліфтолук у себе в Instagram, але й не полінувалася відмітити сторінку бренду.

Читайте також: З мапою України: дизайнерка створила для Бориса Джонсона особливу вишиванку.

Келлі Разерфорд у сукні GUNIA Project Фото: instagram.com/kellyrutherford

Силует сукні створений за кроєм, типовим для Середньої Наддніпрянщини, що на Київщині. А саме вбрання декороване додатковим знімним елементом – манішкою з вишивкою, яка присвячена зображенню Адама і Єви, знайденому на чернігівській кахлі 17-18 ст.

Іншим референсом є дерев’яна скриня з Буковини 1909 року, мальована квітами і серцями. На сайті бренду вказано, що ціна сукні "Лукія" - 14 тисяч гривень.

Сукня "Лукія" Фото: guniaproject.com.ua

GUNIA Project – це бренд виняткових речей, виготовлених на основі етнічних традицій України. Його засновниці – дизайнерка Наталія Каменська та fashion-ілюстраторка Марія Гаврилюк.

Спочатку в лінійці бренду були лише посуд, свічки, аксесуари, прикраси та килими. Однак після початку повномасштабного вторгнення компанія запустила нові лінійки - прикраси та одяг, які миттєво стали улюбленцями клієнтів у всьому світі.

З лютого 2022 року Наталія Каменська відповідає за образи Олени Зеленської. Нещодавно стилістка розповідала, як змінився гардероб першої леді України під час великої війни.

Келлі Разерфорд – володарка завидної колекції суконь-вишиванок. У гардеробі голлівудської зірки є також вбрання українських брендів Vita Kin, Etnodim, Yuliya Magdych, BOBKOVA, GASANOVA.

Сукня-вишиванка Vita Kin Фото: instagram.com/kellyrutherford

Акторка у сукні українського бренду Etnodim Фото: instagram.com/kellyrutherford

Келлі Разерфорд у вишиванці Юлії Магдич на благодійному вечорі amfAR Фото: instagram.com/kellyrutherford

Раніше королева Нідерландів Максима приїхала на Кариби в українській сукні-вишиванці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту