Лайм

Переможниця "Євробачення" Loreen може виступити на фестивалі разом з Ані Лорак: деталі скандалу

Виконавиця поки не дала офіційного підтвердження

Переможниця "Євробачення" 2012 та 2023 років співачка Loreen може стати однією із запрошених артисток на фестивалі Dream Music Fest 2024, що пройде на березі Каспійського моря. Захід організовує азербайджанський олігарх з проросійськими поглядами Емін Агаларов. У списку інших виконавців, які також мають там бути присутніми, є і запроданка Ані Лорак.

Про бажання Loreen виступити на заході повідомили на сторінці неофіційного Instagram-блогу про "Євробачення", який працює в Азербайджані. Сама артистка дану інформацію поки що не підтвердила, на сайті фестивалю відповідного повідомлення теж ще немає.

Читайте також: Куди зник і як зараз виглядає український продюсер та співак Дмитро Клімашенко: фото.

співачка Loreen Фото: Getty Images

"Дворазова переможниця Євробачення Loreen приїде до Баку з концертом. Loreen входить до числа співаків, які виступатимуть на Dream Music Fest 2024 у Sea Breeze", - говориться у пості на сторінці блогу.

Фото: https://www.instagram.com/songfestival.azerbaijan/

Організацією музичного фестивалю займається Емін Агаларов, чий батько вважає Путіна "найкращим правителем" та говорить, що він "має бути при владі вічно", оскільки для Росії "кращого варіанту не знайти". У той час Емін продовжує співпрацювати із країною-терористкою, сплачуючи податки і тим самим фінансуючи російську агресію в Україні. Більше того, чоловік вважає, що російські артисти-емігранти, які виїхали з Росії або розірвали з нею зв'язки, ще "покаються за зроблені помилки".

У списку інших музикантів , ких бізнесмен запросив на захід, також можна побачити французький гурт Gipsy Kings, канадського співака Девіда Фостера, шведського артиста Боссона та інших. Лорак представили в афіші як "російську поп-діву". Усього на сайті анонсовані виступи 250 артистів. Однак Loreen у цьому списку наразі немає.

Читайте на тему: Росіяни нахабно вкрали пісню Христини Соловій: фігуристка танцювала під неї у шоу дружини Пєскова.

інші запрошені артисти, у числі яких - Ані ЛоракФото: скриншот

Що стосується позиції дворазової переможниці "Євробачення" по відношенню до України, то раніше вона публічно зізнавалася у любові до українців, але при цьому відмовилася підписувати український прапор після "Євробачення 2023".

"Я люблю Україну. Я багато разів була в Україні, я мала там багато шоу, я люблю її людей. І мені боляче дивитися на те, що зараз відбувається, мені дуже шкода", - говорила шведська співачка мароккансько-берберського походження.

"Лорін, напевно, єдина учасниця серед усіх, з ким особливого контакту у нас не було. Вона трималася осторонь від усіх, і єдина, хто відмовився підписати прапор, який ми просили підписати учасників, щоб потім розіграти на благодійному аукціоні на підтримку України, - коментувала відмову артистки менеджерка гурту TVORCHI Юлія Могилюк. - Натомість свої підписи на прапорах залишили Фінляндія, Італія, Іспанія, Литва, Франція та інші".

  • Тим часом путініст Кіркоров поскаржився на відомий дім моди, який додав його у чорний список за підтримку Путіна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації