Лайм

Модельне агентство звільнило білоруску, яка принижувала учасницю з України на "Міс Європа-2024"

Ексдиректор моделі виявився уродженцем України

Представниця Білорусі на конкурсі "Міс Європа-2024" Ірина Максимович залишилася без роботи. Це сталося після того, як вона втрапила скандал через образи та лайку в бік представниці України Мілени Мельничук.

На тлі принижень та звинувачень на адресу українки, яка, за словами Максимович, постійно говорила про війну, включала новини та нагадувала, що Росія - країна терорист, білоруску звільнили з модельного агентства. Однак вона заявляє, що не переживає з цього приводу і не має сумнівів на рахунок того, що знайде іншу вакансію. Також громадянка Білорусі сказала, що її колишній директор - уродженець України, тому подібний розвиток подій для неї "є цілком логічним". Про це пише "Хартія’97".

Читайте також: В Індії відбудеться конкурс краси "Міс Світу": хто представляє Україну цього року.

Ірина МаксимовичФото: instagram.com/irina.ray2744

Нагадаємо, Мілена Мельничук яка представляла нашу країну на цьогорічному конкурсі краси у Лівані, зізналася, що їй довелося пережити справжнє пекло через представниць ворожих країн та організаторів. У соцмережах українка ділилася, що весь час зіштовхнулася з булінгом, образами та навіть погрозами. Її змушували зіштовхуватися з росіянкою Розою Гадієвою, навіть одягали однаково, а коли дівчина демонструвала спротив, то чула на свою адресу погрози та злі коментарі стосовно повномасштабної війни в Україні.

Що стосується Максимович, то вона вирішила "відзначитися" вже після завершення заходу, а саме коли дівчата їхали в автобусі. Тоді білоруска дозволила собі грубу лексику в бік Мілени: вона почала її обзивати, висловлюватися про зовнішність, а також висміювати війну в нашій країні. Емоційні заяви громадянки Білорусії потрапили на відео, яке у своїх соцмережах опублікувала сама Мельничук.

Читайте на тему: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Мілена МельничукФото: instagram.com/milena.melnichuk

Згодом Максимович заявила, що українка нібито "сама провокувала дівчат, які і так трималися до останнього". За словами Ірини, Мілена кожного ранку показувала їм відео про війну в Україні та розповідала про кількість загиблих, а також відмовлялася знаходитися поруч із нею та росіянкою. Ці фактори нібито і "призвели до того", що білоруска не стрималася та визвірилася на українку. При цьому Максимович говорить, що Мілена демонструє нещирість, оскільки насправді вона "тісно спілкувалася" як з нею, так із росіянкою Розою Гадієвою.

На "Міс Європа-2024" перемогла росіянка. Мілена говорила, що вона нібито заплатила за перше місце 20 тисяч євро, у той час як Максимович, яка посіла третє місце, заплатила за це 5 тисяч євро. Мілена Мельничук, як відомо, поїхала на конкурс краси на власні кошти: участь у заході обійшлася їй більше ніж у 200 тисяч грн.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Мілена Мельничук - Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

  • Також раніше повідомлялося, що після скандалу, пов'язаного з білорускою, Росія не братиме участі у конкурсі краси "Міс Світу". Відповідне рішення прийняв оргкомітет заходу на тлі булінгу, який виник в сторону Мілени.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків