Лайм

Не тільки дочка Сумської: у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну

Спроби знаменитостей розповісти правду та вплинути виявилися марними

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна продовжує замовчувати російську агресію в Україні, живе в РФ та будує там кар'єру. Однак вона - далеко не єдина, хто обрав подібну позицію та вирішив забути батьківщину. Далі theLime розповість про зірок, чиї рідні живуть у країні-агресорці, і при цьому мовчать або відкрито підтримують геноцид українців.

Читайте також: Мовчить про війну і публікує відео для дорослих: що стало зі співачкою Євою Бушміною.

Антоніна Паперна живе у РФ попри повномасштабну війну в рідній країніФото: instagram.com/olgasumska

Таянна

Брат співачки Міша Марвін – у числі тих, хто вирішив "перевзутися" кілька разів. Після 24 лютого 2022 року він спершу нібито засудив російське вторгнення, проте згодом вирішив змінити позицію. У вересні 2022 року стало відомо, що Марвін повернувся до співпраці з лейблом Black Star, з яким розірвав відносини напередодні.

"Я знову Міша Марвін. У 99% випадків потрібно просто поговорити, щоб розв'язати всі проблеми. Так і сталося. Ми з Пашею і Вальтером усе обговорили. Більше немає жодних непорозумінь. Лейбл передав мені права на ім'я та пісні. Ми залишаємося колегами та друзями", - коментував ситуацію Михайло Решетняк (справжнє ім’я артиста).

Далі з його боку послідувало видалення всіх антивоєнних дописів та мовчання про вбивство своїх громадян. Тим часом сестра артиста Тетяна практично не висловлюється про його зрадницьку позицію. Вона наголошує, що несе відповідальність лише за власні вчинки:

"Я цю тему не підіймаю, бо, як кажуть, не чіпай щось погане, і воно не буде розвіюватися. Я за те, щоб люди несли відповідальність за себе. Не хтось за когось".

Міша Марвін з сестрою та мамоюФото: instagram.com/misha_marvin

Маша Єфросиніна

Сестра ведучої Ліза Ющенко залишилася жити в Росії та обрала мовчання на тему війни. Своєю чергою Єфросиніна щиро не розуміє, коли у мережі її час від часу критикують за подібну позицію рідної людини. Жінка наголошувала, що не може нести відповідальність за вчинки інших. Через різні громадянські погляди сестри практично перестали спілкуватися, про що Марія раніше розповідала в інтерв'ю Сергію Лиховиді в рамках програми "Розмова".

"Як я можу відповідати за вчинки іншої людини? Єдине, за що я можу відповідати, мабуть, за дії мого сина. Я навіть вже за вчинки моєї доньки не можу відповідати, бо їй 19 років, 20 буде. А як я можу нести відповідальність за дії жінки, якій 37 років, у якої своя сім'я, свої дві дитини? Ну, звісно, ні! Тому хейт із цього приводу – це теж до кінця не зовсім зрозуміла для мене річ", - говорила вона у коментарі для YouTube-каналі LIGAnet.

"Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв'ю, і це питання врешті решт пролунає. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Це важка тема", - заявляла інтерв’юерка під час розмови з Лиховидою.

Читайте на тему: Звинувачувала Майдан і "бандерівців": акторка "Слуги народу" Рєпіна обурила заявами щодо України.

Єфросиніна з сестрою Лізою Ющенко, яка обрала сторону агресораФото: instagram.com/mashaefrosinina

Єгор Соболєв

Чоловік Марічки Падалко, який служить на фронті, є уродженцем Краснодара і жив у Росії до 1995 року. У 2004 він отримав українське громадянство та навіть був народним депутатом України від партії "Самопоміч". У той час його батьки залишилися жити у країні-агресорці, і після початку повномасштабної війни Соболєву довелося розірвати стосунки з рідними.

"Я знаю, наскільки його люблять батьки, розумію, що любов батьків - найкращий захист. Я відразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася. У її словах було багато переживань за сина, щоб з нами все було добре. А потім, коли Єгор почав спілкуватися з батьками, він зрозумів, що це переживання лише за нього, але немає жодного засудження того, що Росія тут робить", - коментувала цю тему обраниця захисника Марічка Падалко.

чоловік Марічки Падалко розірвав стосунки з батьками в РосіїФото: instagram.com/marichkapadalko

Світлана Тарабарова

У Росії живе дядько виконавиці, і він - один із тих, хто піддався впливу ворожої пропаганди. Артистка, коментуючи таку позицію рідної людини, заявляла, що у нього "забрали мозок та поставили замість нього туди телевізор". Всі спроби донести до дядька правду виявилися марними.

"Рідний брат моєї мами. Нормальна людина була все своє життя. Але на початку війни він почав виписувати всім нам, як все круто, як ми зараз вам допоможемо. Реально цими пропагандистськими гаслами. Відчуття, що хтось мозок у нього дістав і поставив туди телевізор, - ділилася співачка. - Ми якось намагалися донести правду. Закінчилося це абсолютно нічим. Дядько залишився при своїй думці. Ми просто перестали спілкуватися. Це реально хвороба".

рідний дядько Світлани Тарабарової живе у Росії та вірить кремлівській пропагандіФото: instagram.com/tarabarova

Олексій Суханов

Ведучий жив у Росії до 2014 року, а згодом виїхав до України, здобув українське громадянство та засудив злочини РФ проти нашої країни. У той час його батьки мають зовсім інакшу позицію, і через це їхні шляхи розійшлися.

"Мама на початку повномасштабного вторгнення зателефонувала і сказала: "Давай вже повертайся додому". Я відповідаю: "Тобто? Мій дім тут. Може, ти досі цього не зрозуміла з 2014 року, але мій дім тут. І в мене немає іншого дому", - пригадує чоловік розмову з матір'ю у перший день повномасштабної війни.

Нагадаємо, Суханов народився у місті Іваново. У серпні 2014 року виїхав з Росії та пішов із "РЕН ТВ" у зв'язку з власною незгодою з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні. З початком воєнного конфлікту на сході України знаменитість остаточно переїхав до Києва.

Олексій Суханов засудив дії російської влади ще у 2014 роціФото: instagram.com/suhanov.official

Читайте на нашому сайті: Алан Бадоєв зізнався, де живе його дочка від ексдружини, яка працює на російських пропагандистів.

Ігор Ласточкін

Батько та брат коміка живуть у РФ, відмовляються вірити у правду, натомість піддаються пропаганді Кремля. Ласточкін намагався донести істину до рідних людей, проте його спроби теж не принесли успіхів. В Україні, як відомо, живе мама шоумена, і зі своїм чоловіком, батьком Ігоря Ласточкіна, вона досі перебуває в офіційному шлюбі.

"Я батькові кажу: "Чого ви такі тупі? От в тебе ж вища освіта є". Мій батько геофізик – розвідник корисних копалин підземних. Він колись в Узбекистані працював на американській станції сейсмічній. Я туди до нього приїжджав і вперше там побачив ноутбук Toshiba. Це для мене було щось. Але попри це він бухав… Я у нього запитую: "Як ви могли повестися на цього дурня?" – розповідав про позицію батька актор.

"Вони всі мовчали. Я їм на другий тиждень написав: "Ви тварюки, вам взагалі по*ер, що у нас тут відбувається? Що зі мною?" Вони відповіли: "Мама сказала тобі не писати". Мама тут зрозуміла, що я хочу всіх їх розірвати за їхню бездіяльність, боягузтво", - також висловлювався чоловік про зрадницьку позицію рідних.

батько та брат Ігоря Ласточкіна живуть у РФФото: instagram.com/lastochkin_igor

  • Не змогла зробити вибір: раніше кума українки Галини Безрук розповіла, чому та залишилася в Росії під час війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо