Лайм

Ольга Сумська прокоментувала хейт у бік її дочки, яка живе і працює в Росії

Актриса сумує за Антоніною Паперною та онуками

Ольга Сумська вперше публічно прокоментувала свою емоційну реакцію на інтерв'ю племінника про її старшу дочку, яка живе та працює в Росії. Нагадаємо, що В'ячеслав Хостікоєв розкритикував мовчазну позицію Антоніни Паперної, а журналіст Ростислав Калацинський назвав відео "Дочка Ольги Сумської у Москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не відреагувала".

"Огидна потвора, - написала Сумська в Instagram. - Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами. Я, Віталій (Борисюк), Аня та Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслав не було нікого! Для чого ви брешете?"

Читайте також: Їй важко: племінник Ольги Сумської пояснив бурхливу реакцію актриси на його інтерв'ю про сестру в РФ.

Фото: instagram.com/olgasumska

У коментарі "ЖВЛ" 57-річна актриса заявила, що її реакцію та переживання можуть зрозуміти лише українські матері, чиї діти під час війни живуть у Росії.

"Знаєте, які почуття панують сьогодні в моїй душі? Біль. Відчай. Туга. Каяття. Спокута. Мене зрозуміють тільки ті матері, діти яких там. Це дуже важко. У мене немає жодного права виправдовуватися, щось комусь доводити, тому що я бачу знедолених, нещасних матерів та батьків, які втратили своїх дітей, - сказала актриса. - Просто треба молитися, щоб обійняти своїх дітей та онуків. Тому що я бабуся, це моє продовження. Я дуже сумую за ними".

Фото: instagram.com/olgasumska

У Росії у Ольги Сумської є двоє онуків - 7-річна Єва та 3-річний Данило. Їх Антоніна Паперна народила від російського актора Володимира Яглича, який, судячи з публікацій в Instagram, має проросійську позицію щодо війни в Україні. Так, він сумував через смерть актора Сергія Пускепаліса, який відкрито підтримував повномасштабну війну та розбився у ДТП, коли їхав на окуповану територію України з "волонтерською допомогою".

"Хороша людина, чудовий актор і справжній чоловік", - сказав про Пускепаліса чоловік Паперної.

Читайте також: Ольга Сумська розповіла, як її дочка в Москві ставиться до можливої мобілізації чоловіка.

Фото: https://www.instagram.com/tony__pepper/

Наразі Антоніна знімається в російських серіалах, показує в Instagram красиве життя, у тому числі і відпочинок за кордоном, куди вона виїжджала у 2023 році. Раніше Ольга Сумська в інтерв'ю заявляла, що її старша дочка не має можливості виїхати з Росії.

Фото: https://www.instagram.com/tony__pepper/

"Виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій дім - ну як це? Якби була така можливість, вона б це зробила. Поки що такої можливості немає", - говорила актриса у 2022 році щодо позиції Паперної.

Фото: https://www.instagram.com/tony__pepper/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil