Лайм

Куди зникла Радміла Щеголева, яка грала Гелю - помічницю Вєрки Сердючки в "СВ-шоу"

Що відомо про кар'єру та особисте життя акторки

Радміла Щеголева - українська акторка і телеведуча, яку глядачі пам'ятають за роллю Гелі у "СВ-шоу" з Вєркою Сердючкою. Артистка працювала з Андрієм Данилком на початку 2000-х, але потім їхні шляхи розійшлися. Нині Щегольовій 50 років, і вона майже не з'являється на телеекранах та рідко дає інтерв'ю.

Радмила Щеголева народилася 23 березня 1973 року у Києві. Її родина була творчою: тато працював режисером у музичному театрі та викладав у консерваторії, а мама працювала на телебаченні.

Читайте також: Андрію Данилку виповнилося 50 років: як змінився артист за часів своєї слави.

Фото: Facebook / @schogoleva.r

Щеголева закінчила Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. З 1995 по 1996 рік працювала у театрі імені Лесі Українки.

Пізніше акторка із віршем Тараса Шевченка прийшла на проби передачі "СВ-шоу". На той момент Щеголева не знала, хто такий Андрій Данилко. Радміла успішно пройшла кастинг на роль помічниці Вєрки Сердючки – вродливої мовчазної дівчинки Гелі.

Щеголева розповідала, що ім'я Геля Данилко вигадав дуже швидко. Так звали його косметолога, на прийомах якого він не міг відпочити через її постійну балаканину. "Це був стьоб, адже моя Геля була безмовною", - говорила Щеголева.

Фото: ofigenno.com

Через три роки Геля раптово зникла з програми. Акторка не витримала щільного гастрольного графіка, оскільки паралельно знімалася ще в інших проектах, і покинула "СВ-шоу" прямо під час гастролей.

Читайте також: "Мамі Сердючки" виповнилося 55 років: Інну Білоконь не впізнали без сценічного образу.

Згодом виявилось, що незадовго до гастролей акторка перенесла операцію з видалення апендициту, яка пройшла не без наслідків. Щеголева працювала на знеболювальних, а коли їй стало гірше, акторка обрала здоров'я, а не кар'єру.

Фото: Facebook / @schogoleva.r

Після реабілітації Щеголева зайнялася бізнесом. Друзі допомогли їй відкрити кадрову агенцію і Радміла почала займатися підбором персоналу. Прот згодом акторка повернулася у професію і навіть здобула одну з головних ролей у біографічній драмі "Дау", робота над якою тривала кілька років.

Фото: Facebook / @schogoleva.r

У 2019 році Раділа Щеголева зіграла епізодичну роль у фільмі "Папік". Серед останніх її проектів – фільми "Дочки", Без тебе", "Сини щасливої жінки".

Особисте життя Радмили Щеголевої

Вперше акторка вийшла заміж у 23 роки, проте через 10 років їхній шлюб розпався. Нині Радміла щаслива у стосунках з Андрієм Гладенком, з яким познайомилася, коли він прийшов на виклик лагодити розетку.

У 41 роки Щеголева вперше стала мамою, а у 43 народила другу дитину. Разом із дітьми та чоловіком Радмила Щеголева живе у заміському будинку. Захоплюється нетрадиційною медициною, психологією та філософією.

Фото: instagram.com/schogoleva.r

Дізнайтесь, де зараз Катерина Тишкевич і що відомо про її хворобу, яку довго не могли діагностувати

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни