Лайм

Почала заїдати стрес: Олена Мозгова поскаржилася на зайву вагу, яку набрала під час війни

Зірка поділилася власною історією

Продюсерка Олена Мозгова розповіла, що за два роки повномасштабної війни набрала зайву вагу. Вона зізналася, що напередодні вторгнення їй лише вдалося повернутися у бажану форму, проте зараз, на тлі хронічного стресу, небажані кілограми знову дали про себе знати.

Про це жінка написала у Facebook. У відповідній публікації вона зауважила, що набрала за останні роки 16 кг, у той час як перед початком повномасштабної російсько-української війни їй вдалося схуднути на 22 кг.

Читайте також: Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності.

Олена Мозгова до війни схудла на 22 кгФото: facebook.com/mozgovaolena74

"Перед війною вже була у нормальній формі. А потім той клятий лютий, вторгнення, сирени, прильоти, страшні новини…Стрес почала заїдати, як наслідок - плюс 16 кілограмів", - йдеться у пості знаменитості.

Тим не менше Мозгова говорить, що зробить усе від себе залежне, аби знову повернутися до бажаної ваги. Вона розуміє, що цей процес буде тривалим і нелегким, але докладені зусилля точно будуть того варті.

"Ніяк не могла знайти в собі мотивацію почати процес повернення до нормальної ваги…Але після серйозного діалогу з собою рішення прийнято, дорожня карта створена, рух почався. Побажайте мені натхнення, сили і успіху. Той, хто хоч раз проходив це, знає, як то важко не зійти з дистанції", - заявила пані Олена.

Читайте на тему: Бентежить і вимотує: Раміна Есхакзай чесно зізналася, що страждає від булімії.

Фото: facebook.com/mozgovaolena74

В минулому Мозгова також відверто розповідала про свою боротьбу з бореліозом, на який вона захворіла у липні 2021 року. На тлі цієї ситуації жінка зізнавалася, що навіть замислювалася про самогубство, проте від цих думок її врятувала донька, яка стала для неї стимулом жити далі і не здаватися. Про наслідки хвороби Лайма зірка писала у відвертому пості, який можна прочитати тут.

Нагадаємо, раніше у соцмережах Мозгова показала, як уламок ворожої ракети зруйнував каплицю навпроти її будинку. У Facebook вона оприлюднила відповідний ролик, в якому можна побачити, як в результаті прильоту загорілася будівля. "Прям біля будинку впав уламок.. прямісінько в капличку.. шкода наших дітей, які мають це все чути, бачити і переживати", - говорилося у дописі продюсерки.

  • Відчепіться від себе: тим часом "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях дала 7 порад дівчатам, які хочуть схуднути.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ